TICKER

Monday, September 3, 2018

Dapat Sample Makanan Kucing Whiskas

Dapat Sample Makanan Kucing Whiskas | Assalamualaikum... Whiskas satu jenama yang memang dikenali ramai sejak dulu lagi..  Merupakan makanan kucing yang lengkap dan seimbang untuk kucing. 
 
whiskas
Cik Ash bab sample makanan untuk kucing kesayangan kat rumah ni ambik peluang request gak, isi maklumat masukkan no hp suami hahaha, tak guna no Cik Ash sebab kalau tak silap Cik Ash no hp dah ada dalam sistem dia tak boleh nak request dah. 

photoshop kecik

Dalam 2 minggu jugak tunggu akhirnya sample makanan tu sampai, masa dia nak hantar orang tu call suami, nasib baik waktu suami rehat hahaha, dia call Cik Ash bagitaw orang nak mari hantar sample makanan kucing. 
 
 
 
Di dalam sample tu dia bekal 2 paket makanan basah Whiskas dan 1 paket makanan basah daripada Cina kut nama sheba .Cik Ash dah bagi dekat Mekcik makanan tu berselera dia makan, suka la sangat makanan basah ni, nampak gaya nak kena selang seli kan makanan basah dan kering ni dekat mekcik nak bagi kesihatan yang baik dekat dia tambah-tambah usia dah melebihi 7 tahun lagi nak makanan yang elok-elok. 
 
 
So kepada korang yang ada kucing nak dapatkan sample yang macam Cik Ash dapat ni sila ke  tengok maklumat dekat bawah ni untuk sebarang permintaan, jangan risau tiada caj pos dikenakan pun penghantaran ni. hihihi.. 
 
Fanpage : https://www.facebook.com/whiskasmalaysia
Website : /www.whiskas.com.my

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN SAMPLE MAKANAN PERCUMA WHISKAS 

Ok la korang itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang Cik Ash dapat sample makanan, nak baca entri berkenaan sample yang pernah dapat boleh rujuk dekat Koleksi Barang .

4 comments:

  1. Wah, seronoknya Mekcik dapat makanan free.. Aritue saya pun ingat nak join jugak tapi bila fikir2 balik disebabkan kucing saya nie jenis terlalu memilih makanan, langsung tak jadi nak join..

    ReplyDelete
  2. Alolo dah mamam cuci muka ye, suka laa tu :)

    ReplyDelete
  3. Comelnya kucing ekin tu.. gebu bulu dia..

    ReplyDelete