TICKER

Monday, September 17, 2018

Entri Terbaik Ogos 2018

Entri Terbaik Ogos 2018 | Assalamualaikum, Hai korang semua, apa khabar harap semuanya sihat hendaknya. Baru sempat nak sharing dengan korang semua entri yang terbaik untuk bulan Ogos aritu.



Bulan Ogos aritu ambik mood untuk kembali menulis seperti dulu, alhamdulilah ok dah sikit, tu masih ada lagi perasaan macam-macam rasa, buka blog jadi kosong tak taw nak tulis apa tapi gagahkan diri update gak walapun satu entri. 

Alhamdulilah Pageview dekat blog dah kembali pulih, entri sepanjang bulan ogos aritu sebanyak 28 entri jer ok la daripada tak ada kan. Antara entri yang terbaik yang terdapat dalam blog jom baca dekat bawah ni :- 

1. Drama Cinta Bukan Kristal - Drama bukan kristal ni emosi tengok sebab kisah suami curang dengan perempuan tempat kerja hahaha, geram tengok last tak follow mana dah.

2. Drama Alamatnya Cinta - Cerita ni pun best gak suka watak hana dalam tu hihihi.

3. Resepi Ikan Singgang Terung Pok Ya - resepi ni pertama kali dicuba disebabkan penangan telemovie cerita Siti Dihati Pok Ya Cong Codei.

4. Masak Guna Air Fryer Memang Terbaik - Yang ni merasa guna air fryer masa dekat rumah aboh tu boleh sharing pasal ni.

5. Lagu Ost Drama Mr. Grey - Cerita ni walaupun dah lama habis masih ramai yang cari lagu dalam drama ni.

6. Lagu Ost Drama Semerah Cinta Humairah - Drama ni pun dah lama habis gak ada lagi yang cari lagu sebab lagu dalam drama ni best semua.

7. Berikan Kekuatan Kepada Hambamu - entri peribadi nak baca hati kena kuat sebab masa taip entri Cik Ash menangis.

8. Resepi Timun Tumis Air - Masakan paling simple yang buat tak sangka ramai yang cari dekat blog.

9. Tebus Voucher Lazada Menang Contest - Rezeki menang contest lazada dapat la shopping barang lazada tanpa guna jimat la duit belanja sikit.

10. Segmen Bloglist Blog Nieyl - Puas duk saja join la segmen blogger support segmen blogger.


Ok la korang semua itu jer antara-antara entri yang terbaik di blog Cik Ash untuk bulan Ogos 2018 aritu. Selamat membaca entri terbaik Cik Ash ni ya. Jumpa lagi di entri yang lain pulak.

7 comments:

  1. kebanyakkannya entri lagu dan resepi. alhamdulillah :D

    ReplyDelete
  2. bagus la ekin tiap2 bulan buat entri terbaik.. huu,, banyak perkongsian tu,, untuk pembaca di luar sana :)

    ReplyDelete
  3. ray pun tgh slow nak pulihkan pv. merudum sgt

    ReplyDelete
  4. Menarik entry Cik Ash ni.. Post mortem untuk monthly blog posts..
    Keep it up!

    ReplyDelete
  5. Tahniah Cik Ash. Salam berblogging :)

    ReplyDelete