Saturday, September 29, 2018

author photo
Kucing Suka Dengan Kotak | Assalamualaikum... Selamat Malam entri malam saja-saja suka jah ni.  Sebenar dah lama entri tersimpan dalam draf hahaha..


kucing suka kotak

Untuk pencinta kucing, mesti sudah biasa dengan tingkah laku kucing yang suka mencakar barang-barang tak kira apa-apa yang ada dekat rumah tu.. Dekat rumah Cik Ash salah satu barang jadi mangsa cakarannya ialah Sofa aduhaiii kadang marah dekat mekcik.

Ada satu tabiat kucing Cik Ash dekat rumah suka sangat dengan kotak hahaha.. selalu kotak yang jadi mangsa kotak-kotak produk review suka sangat dan menyibuk nak masuk dalam kotak tu. Kucing Cik Ash suka bermain dalam kotak dan siap tidur dalam tu hihihi..

Buktinya pada hari kejadian tu Cik Ash sempat la ambik video rakaman kucing Cik Ash suka dengan kotak tu jom usha video dekat my channel youtube di bawah ni


Ok la korang itu jer yang Cik Ash nak kongsikan kucing kesayangan Cik Ash yang sangat suka dengan kotak hihihi... Jumpa lagi di entri yang lain ya. Nak out dah dulu.

This post have 8 komentar

avatar
ray delete September 29, 2018 at 10:39 PM

HAHAHAHAHA they're adorable and cute and so unique. my cats would sleep dalam bakul each and everytime.

Reply
avatar
Cik kaella delete September 30, 2018 at 8:29 AM

Alahaii, comelnyee. Kucing kaella pulak suka bersukan, suka sangat lari sana lari sini, everytime tak penat kot 🙊

Reply
avatar
Cik Nor delete September 30, 2018 at 9:24 AM

kucing kita kna curi ekin..huhu

Reply
avatar
Cik Ash delete September 30, 2018 at 11:43 AM

tengok dia buat cute sangat ray hahahha

Reply
avatar
Cik Ash delete September 30, 2018 at 11:45 AM

ha ah tu la pasal suka sangat dengan kotak hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete September 30, 2018 at 11:47 AM

tu la pasal comel sangat tengok dia hahaha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post