TICKER

Saturday, September 29, 2018

Kucing Suka Dengan Kotak

Kucing Suka Dengan Kotak | Assalamualaikum... Selamat Malam entri malam saja-saja suka jah ni.  Sebenar dah lama entri tersimpan dalam draf hahaha..


Untuk pencinta kucing, mesti sudah biasa dengan tingkah laku kucing yang suka mencakar barang-barang tak kira apa-apa yang ada dekat rumah tu.. Dekat rumah Cik Ash salah satu barang jadi mangsa cakarannya ialah Sofa aduhaiii kadang marah dekat mekcik.

Ada satu tabiat kucing Cik Ash dekat rumah suka sangat dengan kotak hahaha.. selalu kotak yang jadi mangsa kotak-kotak produk review suka sangat dan menyibuk nak masuk dalam kotak tu. Kucing Cik Ash suka bermain dalam kotak dan siap tidur dalam tu hihihi..

Buktinya pada hari kejadian tu Cik Ash sempat la ambik video rakaman kucing Cik Ash suka dengan kotak tu jom usha video dekat my channel youtube di bawah ni


Ok la korang itu jer yang Cik Ash nak kongsikan kucing kesayangan Cik Ash yang sangat suka dengan kotak hihihi... Jumpa lagi di entri yang lain ya. Nak out dah dulu.

10 comments:

  1. HAHAHAHAHA they're adorable and cute and so unique. my cats would sleep dalam bakul each and everytime.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ha ah tu la pasal suka sangat dengan kotak hahaha

      Delete
  3. Alahaii, comelnyee. Kucing kaella pulak suka bersukan, suka sangat lari sana lari sini, everytime tak penat kot 🙊

    ReplyDelete
  4. Kalau kucing ira pantang nampak bakul dan beg mesti dia sibuk nak nyorok dalam. Lepastu buat-buat intai konon nak suruh kita cari dia (padahal dah tau dia kat mana) hehe

    ReplyDelete