TICKER

Wednesday, September 12, 2018

Lagu Ost Drama Bahagia Bukan Bidaan

Lagu Ost Drama Bahagia Bukan Bidaan | Assalamualaikum... Hai korang semua, seperti biasa la Cik Ash puas duk saja akan sharing lagu-lagu yang terdapay dalam drama Bahagia Bukan Bidaan dekat dalam blog untuk korang yang sedang memcari.

071406rlhh1bawpqp1byvh 


Sebelum ni Cik Ash ada share  sinopsis drama dekat blog ni hari ini pulak Cik Ash nak share lagu-lagu yang terdapat dalam drama Bahagia Bukan Bidaan ni, best cerita ni list Cik Ash layan geram dekat lelaki tu rasa nak tikam lumat-lumat bini lawa ke hodoh sama je lelaki mata keranjang hahahha, terlebih-lebih pulak Cik Ash dengan drama ni. 

Lagu-lagu yang terdapat dalam drama Bahagian Bukan Bidaan semuanya best bersiaran setiap hari isnin hingga rabu jam 10.00 malam memang sentiasa depan tv sokmo. Berusaha Cik Ash cari lagu ni satu-satu nak kongsi dalam blog ni. Jom layan lagu dekat bawah ni.

Lagu Tema 
Tajuk Lagu :  Sang Pemilik Hati 
Penyanyi : Ronnie Hussien
Lirik : Aepul Roza 
Edaran : Indigital Sdn Bhd 

Tajuk Lagu : Kekasihku 
Penyanyi : Syam Razali 
Komposer : Aepul Roza, Daus SRK, Syed Syahmir
Lirik : Aepul 

Tajuk Lagu : Saat Kau Jauh 
Penyanyi : Izzmad Harun 
Komposer : Ianzafaris Mohd Tahir, Riried 
Edaran : Life Records 

Tajuk Lagu :  Wahai Kekasihku 
Penyanyi : Fitri Haris 
Lagu/Lirik : Encik Mimpi/Hapidz Garib 

Tajuk Lagu : Seharusnya 
Penyanyi : Aepul Roza 
Lirik : Aepul Roza,Daus SRK, Syed Syahmir

Tajuk Lagu : Remuk 
Penyanyi : Zarul Hussin
Lagu : Aepul Roza 

Kesemua lagu di atas Cik Ash ambik dekat dalam last drama lagu-lagu di atas kesemuanya Cik Ash tak pernah dengar. Ok la jumpa lagi nanti ya.



5 comments:

  1. Berhantu dah cerita ni, saya pun layan jugak :D

    ReplyDelete
  2. Ada satu lg lagu yg kat ep 1 tu, minit ke 17.26 kalau tak silap. Apa eh tajuk dia? Hehe

    ReplyDelete
  3. tak follow drama ni tatau laa lagu2 depa. tunggu yang famous2 kuar radio baru dengar =D

    ReplyDelete