Sunday, September 2, 2018

author photo
Terlebih Rajin Buat Aktiviti Melukis Dan Mewarna | Assalamualaikum... Hai korang semua, apa khabar harap sihat la ya.

Melukis

Baru-baru ni Cik Ash terlebih rajin saja-saja la asas bakat melukis dan mewarna dekat lukisan guna tangan hahaha, selalu duk guna laptop nak edit apa-apa lama dah tak asas bakat guna tangan tu yang menjadi projek ni.

Sempena dengan kemerdekaan lukisan yang Cik Ash buat berkenaan dengan Hari Kemerdekaan ke 61. Jom la tengok hasil lukisan yang Cik Ash buat. Mujur la tangan ni tidak keras nak melukis. Tapi bila guna tangan nak hasil lukisan tu ,dekat bahagian pelengangan tangan jadi sakit. 





Bila sakit lama pulak nak sembuh, kerja dekat blog terpaksa la buat bila waktu tangan ok nak main hp tak mana dah sekarang. Takut nak pergi hospital sakit apa tangan ni, mungkin kuat sangat duk main laptop la kut jadi gini. hahahha..

Cantik tak lukisan Cik Ash guna warna kedai ECO tak terang mana hahahha... ok la kan.. jumpa lagi nanti Cik Ash update entri lain nanti..

This post have 8 komentar

avatar
Farhana Jafri delete September 2, 2018 at 5:11 PM

hahahaha kena rest main blog la kalau macamtu kak ash. get well soon tau :D

Reply
avatar
Cuya delete September 2, 2018 at 5:27 PM

wah rajinnya melukis...saya melukis dalam 'paint'...kekekek

Reply
avatar
Cik Ash delete September 2, 2018 at 6:25 PM

Tu la nampaknya kena rest main blog la ni

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete September 2, 2018 at 8:50 PM

cantik..rabia lama dah tak melukis..rabia pun dah rasa sakit sejak mengadap blog ni.klu lama tak ada entry tu.maknanya rabia bz dgn study/sakit.sakit kepala sejak akhir2 ni.pancaran cahaya laptop kan

Reply
avatar
Cik Ash delete September 2, 2018 at 9:20 PM

terlebih rajin la tu saja2 nak bagi semangat sambut kemerdekaan la aritu

Reply
avatar
Shikin Razali delete September 4, 2018 at 2:41 AM

Cantik betul lukisan Cik Ash walaupun nampak ringkas.. hihi zaman sekolah dulu saya ambik pendidikan seni tapi bila lukis, kelaut..memang langsung takde bakat..

Reply
avatar
sis gee delete September 4, 2018 at 8:58 AM

boleh geng ngan yang kat rumah ni suka mewarna.hahaha..btw jaga kesihatan cik ash!!

Reply
avatar
Sha Mohamed delete September 4, 2018 at 9:55 AM

Rajin sungguh ekin.. semoga tangan tu cepat baik..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post