TICKER

Wednesday, October 17, 2018

Dapat Hadiah Misteri

Dapat Hadiah Misteri  | Assalamualaikum... Pada 5 Oktober 2018 jam 3.24 petang masa tu Cik Ash dah sampai kelantan berada dekat Jeli , dapat call daripada adik gdex yang selalu hantar barang call tanya Cik Ash ada rumah ke sebab nak hantar barang. Alahai Cik Ash bagitaw la dekat dia sekarang dekat kelantan isnin 8 Oktober 2018 baru balik kedah. 


Adik gdex bagitaw dia akan hantar dekat ejen gdex di kawasan tempat Cik Ash tinggal nanti balik boleh ambik dekat sana.. hihihi.. Terfikir-fikir masa dalam kereta barang apa la yang sampai ni, setahu Cik Ash tidak ada beli barang online pun.


Pada hari isnin Cik Bertolak balik kedah , dah sampai di kedah Cik Ash terus pergi ambik barang dekat kedai Ejen Gdex tu  kebetulan pulak masa pergi ambik barang kat situ adik gdex ada dia pun kenal hahahha, eh akak nak ambik barang kan, tak yah sebut nama pun dia dah taw, ejen gdex pun kenal.. hahaha.. alahai malu jap orang taw nama kita..

Eh terlebih panjang bercerita pasal adik gdex dengan ejen gdex hahaha, apa la yang kejutan dapat hadiah misteri ni. Memang kejutan bila dapat hadiah misteri sebab tidak taw siapa pemiliknya sebab nak kata beli barang online tak ada pun.

Apabila Cik Ash buka hadiah misteri tu wow terkejut sangat dapat barang daripada HERMO la, buka kotak tu ada surat pulak dalam surat ditulis dalam BI tanda terima kasih kepada Cik Ash sebab membantu dia posting satu artikel pada bulan september 2018 aritu. Baru la Cik Ash teringat dia ada call sebelum ni nak bagi hadiah kepada  blogger yang mana ada buat posting pada bulan september aritu.

The Rock Nudes - MAYBELLINE New York 







100% Organik Aloe Vera Gel - Au fairy Skincare

Serum Mask Hydra Bomb - GARNIER
Micellar Oil-Infused Cleansing Water - GARNIER 

Anti- Hair Fall Shampoo - L'OREAL PARIS
Alhamdulilah walaupun saja-saja suka menulis dekat blog sambil-sambil puas duk sahaja jadi surirumah Cik Ash ambik tulis artikel untuk dikongsikan dekat blog alhamdulilah dihargai dengan dapat hadiah macam ni dah cukup gembira dan dapat produk wang tunai pun ada jugak.

Terima kasih pihak yang memberi produk ni kepada Cik Ash..  Ok la  korang itu jer Cik Ash nak kongsi dapat hadiah misteri daripada HERMO.

20 comments:

  1. Best la dapat hadiah misteri..banyak pulak tuu..

    ReplyDelete
  2. Owahhhh tahniah cikash. Ini yang cikash gtau hari tu ye

    ReplyDelete
  3. Ni la bungkusan gdex aritu ye. Tahniah cik ash 😘

    ReplyDelete
  4. Tahniah cik ash!!banyak jugak tu dapat!!

    ReplyDelete
  5. wahh macam sama dengan hadiah sis awa dapat.. tahniahh banyak tu hii

    ReplyDelete
  6. tahniah! pakcik gdex pun kenal sha haha kadang bungkusan besar gi hantar kat rumah ><

    ReplyDelete
  7. Wah best tu barang2 dia. .Hermo memg bagus

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, rezeki cik ash tu

    ReplyDelete
  9. Bestnyaaaa nama lagi hadiah misteri terasa suprise gitewww hehe. Tahniah cik ash

    ReplyDelete
  10. Wah, tahniah Cik Ash.. Bukan senang nak dapat hadiah yang begitu banyak gitu.. Hihi hadiah awak pun saya blum pos lagi.. hihihi Insha Allah akan diselesaikan pada akhir bulan ini..

    ReplyDelete
  11. Wah bestnyaaaa. Hadiah best2 tu..

    ReplyDelete
  12. wahhh..tahniah Ash...rezeki dapat hadiah best tuu

    ReplyDelete