TICKER

Monday, October 15, 2018

Entri Terbaik September 2018

Entri Terbaik September 2018 | Assalamualaikum.. Hai korang semua, apa khabar harap semuanya sihat hendaknya, Seperti biasa la  bila masuk bulan baru rutin Cik Ash akan update entri terbaik dekat blog ni, Baru sempat nak sharing dengan korang semua entri yang terbaik untuk bulan september aritu.

entri september 2018

Alhamdulilah semangat untuk blog kembali pulih tu pun masih ada lagi perasaan malas hahaha, entah rasa nak tinggalkan semua media social. 

Pada bulan September aritu Cik Ash punya entri sebanyak 29 entri jer, hihihi.. loni ruang nak menulis ada jer tapi susah sikit mata tak berapa nak nampak cermin mata rosak hahaha, nak pergi buat kena menabung dulu, kalau ada yang nak bagi sponsor kan best ni. Antara entri yang terbaik yang terdapat dalam blog jom baca dekat bawah ni :- 

1. Lagu OST Drama Bahagia Bukan Bidaan - lagu-lagu dalam drama ni best lagi pulak drama ni best sebab tu ramai yang cari kat blog.

2. Lagu Ost Drama Alamatnya Cinta : Drama ni pun best adaptasi drama korea, lagu dia pun best.

3. Drama Alamatnya Cinta Adaptasi Korea : sebab ada yang cari lagu Cik Ash pun sharing la hihihi...

4. Kulat Sisir Goreng Telur Hancur : kalau musim hujan kulat sisir best dimakan dengan telur. patut la resepi ni pageview orang cari ramai.

5. Resepi Timun Tumis Air : Entri resepi dah lama share dekat blog masih ada yang mencari resepi paling simple.

6. Selamat Menyambut Awal Muharram 1440 : Entri awal muharram ramai yang view hihihi...

7. Segmen Bloglist September Disember 2018 : Support segmen blogger tersenarai gak paling ramai view.

8. Drama Bahagia Bukan Bidaan : Ni Cik Ash share sinopsis drama.

9. Resepi Lempeng Gula Merah : resepi dah lama ada jugak yang mencari.. lama dah tak buat lempeng la.

10. Drama Cik Reen Encik Ngok Ngek - Drama terbaru dekat astro ria, lagu-lagu dia pun best Cik Ash ada kongsi dah.

Ok la korang semua itu jer antara-antara entri yang terbaik di blog Cik Ash untuk bulan September 2018 aritu. Selamat membaca entri terbaik Cik Ash ni ya. Jumpa lagi di entri yang lain pulak.

6 comments: