TICKER

Friday, October 19, 2018

Jom Blogwalking #15

Jom Blogwalking #15 | Assalamualaikum.. Selamat malam, baru sempat nak tengok blog hari ini..Sibuk jaga orang sakit kat rumah ni...

https://1.bp.blogspot.com/-7V9xw0vz_mQ/V0MLNDlZ3GI/AAAAAAAAHu8/ffu8FtY76eomgqJ2qPpGdw1dHKsGL7nPQCLcB/s1600/download.png 

Rasanya dah lama Cik Ash tak blogwaking blog ni, biasa la loni tak dapat nak blogwalking lama-lama kesihatan mata tak berapa ok lagi, Hari ini terlebih rajin nak blogwaking... Siapa yang nak Join Blogwalking dipersilakan.... boleh kenal blog yang belum kita pernah singgah kan, Malam ni Cik Ash blogwaking 10 blog dulu..
Ceritera Ibu


Rodiah Amir
 
Lin Liena
Azlinda Alin

 
MiszRockers

 
Bebelan Cik Min

AthirahHassin

GuruYaya

Ok la selesai blogwalking 10 blog malam ni... Jom la sesiapa nak join blogwaking sekali ya.. InsyaAllah malam esok akan ada lagi berterusan hingga list yang blogger bagi dekat Status Facebook Ini. Semoga diberikan kesihatan yang baik.

10 comments:

  1. semoga siap blogwalking semua blog :)) caiyok caiyok.

    ReplyDelete
  2. Salam blogger..wah nak terjah lah blog mereka ni terima kasih ya

    ReplyDelete
  3. Wahhh macam menarik je. Sempat nanti kita join ye

    ReplyDelete
  4. blogwalking aktiviti sihat ecewah

    ReplyDelete
  5. wah best nya list untuk blogwalking. terima kasih ye. kak akan singgah semua yg ada dalam senarai ^_^

    ReplyDelete
  6. rajin cikasha blogwalking blog2 blogger2. rabia jarang2 dh Blogwalking.

    ReplyDelete
  7. wah rajin Ash blogwalking sampai 10 blog...

    ReplyDelete
  8. terima kasih sudi singgah blog kita..

    ReplyDelete