-->

Monday, October 29, 2018

author photo
Maggi Sup Tulang | Assalamualaikum, Hai semua,  malam  baru berpeluang nak update blog,  3 hari tak tulis sory ya..  Sebenarnya Cik Ash dah tak dapat menulis entri dekat blog ni disebabkan kesihatan tangan yang tak berapa baik pulak..



Kalau ikut dah lama Cik Ash kongsi Maggi Sup Tulang dekat facebook hihihi..  Dekat blog ni baru nak kongsi. Dah basi pun Maggi Sup Tulang ni hahaha, sampai suami pun terliur masa Cik Ash kongsi gambar ni dekat facebook. Balik esok siap bangun tidur buat permintaan nak makan. hihihi..


Bagi Cik Ash mengenai Maggi Sup Tulang,  terasa makan sup tulang yang sebenar sedangkan Cik Ash makan maggi sup tulang jer pun, tapi Cik Ash ni suka tambah bahan-bahan lain dalam maggi sup tulang letak sayur sikit, carrot,letak bawang putih goreng dan daun sup,  sedap makan. Kalau makan maggi saja Cik Ash tak boleh telan sebab sup tulang sebenar Cik Ash kurang gemar nak hirup.


Kalau korang suka sangat sup tulang boleh la cuba produk Maggi Sup Tulang ni. Alami la rasa sendiri dan buat perbandingan dengan deria rasa korang hihihi.. Bagi Cik Ash la makan berulang-ulang tak ada la, lebih suka makan kari punya lagi hihihi.Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak kongsi dengan korang pasal Maggi  Sup Tulang. Jumpa lagi di entri lain nanti.

your advertise here

This post have 4 komentar

avatar
anamizu delete October 29, 2018 at 11:30 PM

hi cik ash. moga cepat sembuh ye. kena try jugak nanti sup tulang ni hehe

Reply
avatar
Etuza delete October 30, 2018 at 5:12 AM

Sedap ja..teringat nak beli meggi lepas ni

Reply
avatar
linda sempoi delete November 1, 2018 at 11:19 AM

Tak penah lg try maggi sup tulang ni, lebih suka kari atau atau ayam...bila nak beli mmg x jd amek yg sup tulang...

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post