-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Wednesday, October 24, 2018

author photo
Makanan Kucing Daripada Alleycat | Assalamualaikum,Hai, hari ini Cik Ash nak kongsi dengan anda semua berkenaan hadiah yang baru Cik Ash terima baru-baru ni, hadiah ni memang terkejut sangat dapat rezeki untuk kucing kesayangan dekat rumah ni hihihi...

makanan kucing
Cik Ash pun tak sangka akan dapat makanan kucing Alleycat, saja-saja jer join contest dekat facebook aritu, tertiba barang ni sampai pada 18 Oktober aritu. Barang di hantar dengan Gdex lagi, sampai adik gdex tertanya kat Cik Ash "Akak ni berniaga online ke", Cik Ash pun jawab "tak berniaga pun adik buat kerja prometo barang biasalah kerja seorang blogger". Hihihi.. akhirnya mengaku gak diri ini seorang blogger dekat orang luar.
makanan kucing alleycat
Alhamdulilah rezeki untuk Mekcik boleh makan makanan ni,Cik Ash tak bagi dekat dia stock makanan yang sedia masih banyak lagi hahaha, nak campur takut dia tak suka pulak, mekcik ni bab makanan memilih sikit. Cik Ash tengok dekat about me pasal makanan keluaran syarikat Alleycatas ni dah lama berada di pasaran, tapi tak pernah nampak pun kewujudan di pasararaya, hahaha, maybe Cik Ash terlepas pandang la kut.

Terima kasih kepada pihak Alleycat kerana memberi hadiah makanan kucing ini dekat Cik Ash..Ok la itu jer Cik Ash nak kongsi makanan kucing jer pun... hihihi...
your advertise here

This post have 4 komentar

avatar
Cik Nor delete October 24, 2018 at 9:11 AM

mewah kucing dia makn..hihi

Reply
avatar
kisah si dairy delete October 24, 2018 at 9:38 AM

Tak pernah dengar lagi pasal produk ni.. Nanti nak usha.. Tengok kucing berkenan x dengan makanan ni

Reply
avatar
zarul farhana delete October 24, 2018 at 9:56 AM

Ingatkan alleycat kumpulan nyanyi tu. .Hihi. ..

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete October 27, 2018 at 12:54 PM

Tahniah . Tapi bukan alleycats yg nyanyi nyanyi kan .heehee

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com