-->

Monday, October 1, 2018

author photo
Senarai Lagu Konsert Gegar Vaganza 5 Minggu Ke-2 |Assalamualaikum... Hai korang semua, pagi ini Cik Ash nak update pasal Gegar Vaganza 5 la, sebabnya ada yang cari dekat blog Cik Ash lagu untuk konsert akan datang.
header_gv2018_mobile%2B%25281%2529

Konsert minggu pertama yang lepas tidak ada perserta yang tersingkir, semuanya layak ke peringkat seterusnya, Pembukaan Gegar Vaganza 5 meriah sangat. Pada konsert minggu pertama semua perserta menyanyikan lagu sendiri. Semua buat persembahan best-best kebanyakan di antara telah tidak muncul di atas pentas. 

Tahun ini Cik Ash pilih penyanyi Zamani, Elite, Maya dan Forteen sebab ada Izzue Islam hahaha... Ok la dekat bawah ini adalah lagu yang bakal dinyanyikan oleh perserta di konsert minggu ke -2 nanti.  

Amelina - Kembali Terjalin ( Slam) 
Maya Ruslee - Hilangkan Segalanya ( Farahwahida) 
Noryz Aziz - Trauma ( Elite) 
Farahwahida - Rindu Aku Rindu ( Hetty Sarlene) 
Dia Fadilla - Cerita Cinta (Noryn Aziz) 
Forteen - Manisnya Senyuman ( Elite)
Billy Zulkarnain - Menteri Muncul Lagi (Slam) 
Zamani - Andai ( Dia Fadilla) 
Shafie Rio - Vida (Phyne Ballerz)
Safura Yaakob - Diari Biru (Maya) 
Hetty Sarlene - Ah Rindu Lagi (Amelina) 
Elite - Bulan Cinta (Amelina)

Tak sabarnya nak tengok konsert minggu ke -2 nanti, semuanya best0best la sebab dah lama tak tengok diaorang menyanyi atas pentas kan. Ok la korang itu jer nak bagitaw tentang lagu.
your advertise here

This post have 6 komentar

avatar
Radhia Razali delete October 1, 2018 at 1:30 PM

tak sabar nak tunggu GA minggu ke2

Reply
avatar
anakdenesor delete October 1, 2018 at 2:17 PM

suka sgt dengar zamani nyanyi semalam..best sgt

Reply
avatar
Tiara Sapphire delete October 1, 2018 at 2:44 PM

alaa..terlupa nak tgk first konsert, tengok ulangan je la nanti..hihi

Reply
avatar
Shafyqah Azahar delete October 1, 2018 at 4:29 PM

semalam tengok jugak sampai terlelap tunggu zamani

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 11, 2018 at 4:38 PM

safura da kuar :(
minat suara dia...
pe pun, aida team Zamani.
all time feveret.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post