TICKER

Sunday, October 21, 2018

Sipol Tinggal Kenangan

Sipol Tinggal Kenangan | Assalamualaikum... Hari ini update kisah sedih la pulak, Kucing kat kampung Cik Ash dah mati ma kata dia sakit..sempat jaga selama 2 tahun jer. Bila call ma kata dia lembik tak lalu makan lagi pulak dah tua.

Patut la balik kelantan aritu sipol nak duduk dalam rumah jer, nak tidur dalam rumah, suruh keluar tak nak, asyik nak bermanja jer, rupanya tanda dia dah nak pergi jauh. Masa zaman sipol remaja selalu menemani Cik Ash sebab banyak gambar dia Cik Ash  dekat facebook dan blog ni 


Kakak sayang kamu sipol tenang la kamu, sedih bila dengar cerita daripada My Mum sipol mati dalam keadaan memang sakit sangat. Tak boleh bayangkan keadaannya tu.. Maafkan kakak sepanjang jaga kamu dulu kalau kakak ada buat salah ya. 

Ok la,itu jer Cik Ash nak kongsi hari ini, rasa kehilangan kucing yang paling lama jadi penghuni rumah aboh dan ma di kampung.. Ada seekor lagi peneman iaitu Atam..

10 comments:

  1. ala.... ciannyo.... sedey la bila meow kita cayang tu dh menggal...

    ReplyDelete
  2. X gi kat vet ko ekinn ,,, gitu lahh bila dah anggap cam family huu

    ReplyDelete
  3. alamak kesian..sini pun rasa terasa sedih..taka apa sampai masanya tu

    ReplyDelete
  4. Paling tak sanggup kalau kena berdepan situasi macam ni. Sedihhhhhh pedihhhhh T.T

    ReplyDelete
  5. sedih kan..dah rasa macam ahli keluarga mesti laa sedih

    ReplyDelete
  6. Sedihkan bila dh jaga kucing tue bertahun, twtiba dah takda memang sedih

    ReplyDelete