-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Sunday, October 21, 2018

author photo
Sipol Tinggal Kenangan | Assalamualaikum... Hari ini update kisah sedih la pulak, Kucing kat kampung Cik Ash dah mati ma kata dia sakit..sempat jaga selama 2 tahun jer. Bila call ma kata dia lembik tak lalu makan lagi pulak dah tua.

Patut la balik kelantan aritu sipol nak duduk dalam rumah jer, nak tidur dalam rumah, suruh keluar tak nak, asyik nak bermanja jer, rupanya tanda dia dah nak pergi jauh. Masa zaman sipol remaja selalu menemani Cik Ash sebab banyak gambar dia Cik Ash  dekat facebook dan blog ni 


Kakak sayang kamu sipol tenang la kamu, sedih bila dengar cerita daripada My Mum sipol mati dalam keadaan memang sakit sangat. Tak boleh bayangkan keadaannya tu.. Maafkan kakak sepanjang jaga kamu dulu kalau kakak ada buat salah ya. 

Ok la,itu jer Cik Ash nak kongsi hari ini, rasa kehilangan kucing yang paling lama jadi penghuni rumah aboh dan ma di kampung.. Ada seekor lagi peneman iaitu Atam..
your advertise here

This post have 8 komentar

avatar
Sheila Adziz delete October 21, 2018 at 1:57 PM

ala.... ciannyo.... sedey la bila meow kita cayang tu dh menggal...

Reply
avatar
Wani Sukarno delete October 21, 2018 at 2:00 PM

X gi kat vet ko ekinn ,,, gitu lahh bila dah anggap cam family huu

Reply
avatar
Cik Ash delete October 21, 2018 at 2:37 PM

ha ah kak sedihhh sangat...

Reply
avatar
Etuza delete October 21, 2018 at 5:09 PM

alamak kesian..sini pun rasa terasa sedih..taka apa sampai masanya tu

Reply
avatar
Murni Alysa delete October 22, 2018 at 8:50 AM

sedih kan..dah rasa macam ahli keluarga mesti laa sedih

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete October 27, 2018 at 12:59 PM

Sedihkan bila dh jaga kucing tue bertahun, twtiba dah takda memang sedih

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com