TICKER

Thursday, November 1, 2018

Hello November 2018

Hello November 2018 | Assalamualaikum.. Hai semua,Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya. Dah masuk bulan November ni. Ni entri pertama Cik Ash di bulan November. Sekejap jah tak lama


Bulan Oktober 2018 aritu Cik Ash tak ada sibuk sangat tapi masih lagi dalam mood kelaut nak menulis blog ada gak update tu satu entri hahahaha.. Nak blogwalking blog kawan-kawan slow-slow sikit hihihi susah bila ada penyakit  M ni.






Sepanjang bulan Oktober 2018 aritu entri dekat blog tak banyak sangat hihihihi...hanya 28 entri jer tulis dekat blog, mood kelaut loni. Rezeki daripada blog untuk review produk pun ada  alhamdulilah, kongsi resepi dan lain-lain.

Sekejap jer dah bulan November ni, permulaan November tak taw nak buat lagi, semoga rezeki job menulis di blog  Cik Ash dipermudahkan, semoga diberikan kesembuhan tangan kanan  Cik Ash ni hari selesa kemalrin dulu Cik Ash tercedera kena kuku kucing dia nak mengaru gatal atas belakang kebetulan pulak masa tu Cik Ash ada tepi dia tangan kanan tu dekat dengan kucing kuku dia tersangkut dekat tangan kanan Cik Ash antara ibu jari dan jari terlunjuk dekat tengah-tengah tu. Memang sakit sangat dah pergi doktor bagi cucuk sejarum dan ubat antibiotik dan sapu.

Ok la korang semua, itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua sepanjang bulan Oktober 2018 aritu, jumpa lagi dientri yang lain bakal menyusul nanti.

4 comments:

  1. Hehe, salam november...moga dipermudahkan segalanya dan dimirahkan rezeki kita semua hendaknya...aamiin

    ReplyDelete
  2. jemput singgah :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/life-update-mese-occupato-busy-month.html

    ReplyDelete