TICKER

Saturday, November 3, 2018

Lazada 11.11 Festival Membeli Belah | JUALAN MURAH SEHARI TERBESAR kini bermula!

Lazada 11.11 Festival Membeli Belah | JUALAN MURAH SEHARI TERBESAR kini bermula!  | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat. 

 
Hari ini baru berkesempatan untuk join contest lazada yang terbesar ini, dengan keadaan tangan tak berapa baik ni, gagahkan diri nak join contest ni. Lazada Malaysia membuat jualan sehari terbesar dengan harga serendah RM1 dan diskaun sehingga 90% kembali lagilah korang! Dengan voucher tunai bernilai RM11,000,000 Slash It dan Shake It.

Untuk memudahkan korang tak kalut dihari 11.11 nanti , maka korang perlu membuat perancangan awal dengan memilih siap-siap barang apa yang nak beli nanti. Buat macam ni mudah hihihi.. Jom tengok barang apa yang Cik Ash nak kongsikan dengan korang dalam perancangan nak beli bersempena dengan Lazada 11.11 Shopping Festival itu nanti.

3 barang menjadi pilihan Cik Ash nak membeli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival



Disebabkan kat rumah dah ada rekoder mytv, nak pasang mytv tertangguh sebab tak ada area, so sempena jualan besaran 11.11 nanti  tu Cik Ash teringin nak dapatkan area ni lepas ni boleh la tengok siaran freeview hihihi..




Yang ini paling Cik Ash teringin nak dapatkan iaitu mini studio sebab nak bagi gambar-gambar yang diambil nanti nampak lawa dan menarik nanti. 






Periuk nasi kat rumah selalu berkerak jadi Cik Ash fikirkan harus bertukar yang baru lagi pun periuk yang sedia ada periuk nasi mak mentua hihihi.. 

Kenapa perlu membeli-belah di Lazada 11.11 Shopping Festiva? 

Rasanya Cik Ash dah tak sabar nak tunggu 11 November ni, Mesti ada yang macam Cik Ash kan, korang mesti terfikir kenapa perlu shopping pada 11.11 tu? Meh sini Cik Ash kongsikan dengan korang sebab utama 11.11 tu sangat penting untuk shopping sempena dengan kempen 11.11 shopping Festival nanti.

1. Crazy Mega Vouchers 12-2am Only!

Ada jualan mega voucher daripada 12 pagi hingga 2 pagi sahaja pada 11 November 2018. Diskaun yang terdapat macam-macam ada.


2. 11.11 All Day Vouchers

Menarik kan ada koleksi 11 November 2018 voucher yang boleh korang dapatkan nanti untuk setiap pembelian yang dibuat. Terbaik sangat korang boleh berjimat semasa shopping di 11.11 shopping Festival ni. 



3. Crazy Flash Sale As Low As RM 1

 Jualan Flash Crazy Seperti Rendahnya RM 1 yang ini paling Cik Ash suka hahaha, rambang mata tengok semuanya harga memang cukup murah. kena cepat-cepat shopping selalu barang jualan ni cepat jer habis. 



4. Hot Deals Up To 90% OFF!

 Sebab itu korang harus shopping pada 11.11 Shopping Festival ni kerana potongan harga diskaun yang cukup panas sehingga 90%, rambang mata nak pilih barang apa nak shopping nanti hahaha...

Ok la korang itu jer yang nak bagitaw jangan lupa shopping dekat lazada pada 11.11 Shopping Festival nanti ya, macam-macam pilihan barang yang boleh kita pilih dengan harga yang lebih rendah. Memang rugilah siapa tak join shopping besaran ni. Hihihi..

 

3 comments: