TICKER

Monday, November 5, 2018

Pertama Kali Order Online Domino's Pizza Sempena Kempen- It 's All About You

Pertama Kali Order Online Domino's Pizza  Sempena Kempen- It 's All About You | Assalamualaikum... Hai semua, harap sihat la semua ya.
 

Hari jumaat lepas Cik Ash cakap dengan suami teringin sangat nak makan pizza la, sambil-sambil keluar cari lauk pauk untuk seminggu tu,Cik Ash bagi candangan dekat suami kita order online la senang tak payah tunggu lama nanti. So kami order online dan take away dekat domino's dekat giant laluan sama nak pergi cari barang dapur kan senang.

Tambahan pulak sekarang domino's pizza ada membuat Kempen It's All About You, Cik Ash baru taw yang domino's pizza ni telah lama bertapak di Malaysia bermula daripada tahun 1997 lagi.. Cawangan pertama dibuka di Johor pada tahun 1999.  Lama dah Domino's Pizza ni memberi layanan kepada pelanggan selama 17 tahun sehingga la sekarang. Domino's Pizza di Malaysia mempunya 223  cawangan di seluruh Malaysia. 

Kiranya ni pertama kali Cik Ash order Domino's Pizza dekat online sebelum ni tak pernah langsung nak order , sebab nak pergi take away jauh sangat daripada tempat kami tinggal. Dapat peluang order online kali memang teruja sangat rupanya senang sangat. Tak payah tunggu lama kita pergi dekat Domino's Pizza , pergi dekat kaunter set order online kita dah tersedia siap. Cik Ash order nak pergi ambil dalam jam 11.45 pagi, tetapi pergi pick up terlewat sikit sebab waktu masih lagi ada urusan dengan bank. hihihi..


Kenapa Kempen It's All About You dilancarkan kerana Domino's Pizza ingin meraikan pelanggan mereka yang sentiasa memberi sokongan penuh tanpa henti daripada tahun 1997 sehingga sekarang. Sebab pelanggan setia Domino's Pizza berdiri teguh sampai sekarang. Terima kasih kepada  Domino's kerana menghargai kami sebagai pelanggan setia dengan melancarkan Kempen It's All About You.

Kami tak makan dekat kedai Domino's Pizza pun balik makan rumah bersama dengan Mak Mentua, anak-anak saudara, khusyuk sangat makan pizza hampir terlupa Cik Ash nak snap gambar kami makan pizza beramai-ramai hahaha.. Aduhaiii boleh terlupa tu. Tak pa la pengalaman makan pizza memang best. Nanti boleh order lagi kalau rasa teringin hahaha..


Cik Ash order Domino's pizza  Sambal Surf & Turf dan tambah Cheddar Cheese Tarik regular size jer dapat set dengan cinnastix dan dua minuman. Domino's Pizza ni memang menjadi kesukaan Cik Ash sebab rotinya yang lembut rasa Cheese dia yang memang terbaik berbaloi dengan harga yang kita order hihihi. Sampai dekat Kedai Domino's Pizza dekat Kulim Central  suami cakap nak tambah 2 set pizza lagi. Dah lupa suami order set pizza apa hahaha... Kami makan Domino's Pizza waktu makan tengahari kenyang perut sampai ke petang hahaha. 

Ok la korang semua itu jer pengalaman Cik Ash pertama kali order online Domino's Pizza bersempena dengan Kempen It's All About You.So Kalau korang nak membuat pesanan boleh berkunjung ke https://www.dominos.com.my/ untuk daftar order online dan korang bakal dapat 1 pizza personal. Syok kan. Jom daftar beli online.

13 comments:

  1. Sedapnyaa berdomino's cik ash 😍
    Tak pernah try lagi sambal surf tu

    ReplyDelete
  2. Jemput join Planner 2019 Giveaway hehe :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  3. hahaha...samalah kiteee... baru semalam mengodernya guna online...b4 ni pakai call jer... lagi senang rupanya hihii...

    ReplyDelete
  4. alamak shu baru ja order seminggu lepas, pastu nampak ramai blogger upload pasal ni. takda rezeki nak berkempen. hukhuk..

    ReplyDelete
  5. saya pun first time beli online, dapat baucer pulak haha

    ReplyDelete
  6. ohh baru tahu blh order gitu hii .tak pernah nok beli online asyik gi kedai domino tunggu n tapau balik...

    ReplyDelete
  7. Tetiba zumal rasa lapar domino's juga ni

    ReplyDelete
  8. Sama la kita. First time Order on9

    ReplyDelete