Sunday, November 4, 2018

SUMBER AYU 3X WHITENING PEARLY WHITE Untuk Pencerahan Dan Kesegaran Feminin Wanita

SUMBER AYU 3X WHITENING PEARLY WHITE Untuk Pencerahan Dan Kesegaran Feminin Wanita | Assalamualaikum... Hai semua, hari ini Cik Ash nak kongsikan dengan anda semua satu produk penjagaan peribadi wanita daripada Sumber Ayu.Pernahkah anda tertanya-tanya, mengapa kulit di sekitar kawasan intim anda telah lebih gelap berbanding kawasan kulit badan yang lain? Sudahkah anda mencuba pelbagai kaedah yang berbeza mencerahkan warna kulit di kawasan intim anda tetapi belum ada yang berkesan?

Adakah masalah ini membawa kepada kurang keyakinan diri dan menimbulkan masalah apabila bersama suami? Usah bimbang lagi! Kini dengan adanya Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White ianya dapat membantu anda mengurangkan masalah kulit gelap di area Miss V anda.


 

Anda tidak perlu berasa malu apabila menghadapi masalah di bahagian intim anda. Sudah pastinya anda tidak berseorangan, kerana terdapat ramai dikalangan wanita diseluruh dunia yang mempunyai kegelapan warna kulit di bahagian intim. Pelbagai faktor-faktor yang menyumbangkan kepada perubahan warna yang boleh menyebabkan kegelapan di bahagian intim seperti faktor usia, ketidakseimbangan hormon,penambahan berat badan,pemakaian baju yang ketat dan kebiasaan bercukur. Walaubagaimanapun, sudah tentu sekali anda berasa diri anda kurang tertarik dan akan timbul perasaan kurang selesa. Dengan adanya Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White, ia bukan sahaja mencerahkan kulit di kawasan intim tetapi ia juga dapat melonjakkan tahap keyakinan diri anda.

Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White dimana kandungan bukan sekadar 1,bahkan 3 ekstrak pemutih semulajadi yang membantu meringankan dan mencerahkan tona warna kulit. Ekstrak tersebut adalah licorice,bengkoang dan susu. Sejak berabad yang lalu, licorice sudah digunakan bukan sahaja oleh masyarakat Asia malah digunakan oleh masyarakat Yunani dan Mesir kerana keberkesanannya untuk mendapatkan tona kulit yang cerah. Manakala bengkoang mengandungi vitamin B1 dan C dimana ia dapat membantu memperlahankan proses penuaan dan memberikan kulit yang lebih sihat dan cerah bersinar. Susu pula bermanfaat untuk mengurangkan perubahan warna, memperbaiki tona kulit yang tidak sekata dan sekaligus mencerahkan kulit.

Dengan memilih pencuci feminin yang mempuyai tahap keseimbangan kandungan pH 3.5 sehingga 4.5, ianya dapat menyumbangkan tahap keselesaan yang lebih kepada golongan wanita moden hari ini. Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White mengandungi taha[ pH 3.5 yang berada dalam linkungann pH normal feminin iaitu diantara 3.5 hingga 4.5 bagi memastikan kawasan feminin berada dalam keadaan yang selesa. Ia mengandungi bahan antiseptik semulajadi bagi mengelakkan bakteria jahat, bau yang kurang menyenangkan dan kegatalan.

Selain daripada kayu rapet dan ekstrak manjakani sebagai ramuan tradsional, Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White kini juga menggandakan kuantitinya untuk memberikan faedah yang lebih besar. Kayu Rapet dan ekstrak manjakani merupakan bahan semulajadi yang dapat membantu mengetatkan kawasan feminin dan dapat memberikan keyakinan yang  tinggi kepada wanita moden serta memberikan perkahwinan yang lebih mesra.

Tambahan pula, Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White adalah bebas alergan dengan wangian yang sederhana. Selain itu, ia juga memberikan keselesaan bagi pengguna yang berkulit sensetif dan memberikan kesegaran sepanjang hari. Bagi menghargai kepentingan pengguna yang beragaman Islam, Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White diiktiraf halal.

Apabila ramuan-ramuan ini dibentuk menjadi 1, Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White dapat membantu mengurangkan kegelapan kulit dengan cara mengurangkan pembentukan melamin dan seterusnya dapat membantu pertumbuhan semula kulit. Ianya juga dapat mengetatkan kawasan feminin dan mengawal kandungan pH disekitarnya.Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White kini dengan pembungkusan klasik yang diilhramkan mengikut bentuk badan wanita dan terdapat penambahbaikan dengan tekstur yang lebih lembut dan pekat. Produk ini boleh didapati dengan harga mampu milik dan didatangkan dengan 2 saiz berbeza iaitu 90ML dengan harga RM9.20 dan 200ML dengan harga RM15.50. SUMBER AYU rangkaian produk penjagaan diri yang berkualiti tinggi dengan bangganya dibawakan kepada anda oleh WIPRO UNZA. Rangkaian produk SUMBER AYU ini boleh di dapati di pasaraya besar, pasar raya dan juga farmasi.

15 comments:

 1. wahhh produk baru dari Sumber Ayu.. ramai yang guna brand ni..

  ReplyDelete
 2. Bahan-bahan dia bagus, of course produknya bagus juga kan.

  ReplyDelete
 3. Ini pakaging baru ke? Wah tak try lagi yang lama punya saya ada lagi

  ReplyDelete
 4. Ni boleh guna kat ketiak juga ni..Nak bagi ketiak putih..Hahahh..

  Orang perempuan haruslah ada pencuci wanita . Rasa tak selesa bila tak pakai. kan?? Kalau akak , akak suka yang bau bunga2..

  ReplyDelete
 5. Jenama dah dikenali sumber ayu ni..memang bgus..bau pun wangi..tempat khas memng kena guna pencuci yang khas kan

  ReplyDelete
 6. Wah ade sumber ayu yg barulah.. Untuk whitening lagi... Syoknyaa... Kita guna gak yg sumber ayu yg lama..

  ReplyDelete
 7. Menarik yg baru ni sbb ade efek nak putihkan kawasan intim...Sally guna yg Floral tu je...jenama yg sama..hihihi

  ReplyDelete
 8. Cik en pon guna.. bagus produk ni.. sumber ayu mmg dipercayai dri dlu

  ReplyDelete
 9. Keen to try this too, the ingredients macam ok juga.

  ReplyDelete
 10. Iday memang guna sumber ayu ni, tapi tak pernah try yang triple whitening. Harga pon tak mahal sangat. hehe

  ReplyDelete
 11. Best bau dia.. segar.. ada dijual.dalam botol kecil gak kan? boleh bawak pi travel

  ReplyDelete
 12. Dulu pernah guna produk sumber ayu ni. Tapi produk baru ni tak pernah lagi cuba. Nanti nak cari la.

  ReplyDelete

ash.rie8506@gmail.com