Monday, December 31, 2018

author photo
Best Nine Instagram 2018 | Ramai tengok orang duk kongsi pasal best nine Instagram ni, so Cik Ash salah seorang yang terjerebak buat gak benda alah ni. Best nine ni adalah koleksi gambar-gambar di instagram yang mendapat beberapa like daripada rakan follower yang kita ada.

Best Nine Instagram 2018

Best nine ni hanya untuk kegunaan instagram jer pun, kalau teringin nak juga buat benda ni korang kena ada account instagram lepas tu boleh ikut cara nak buat dekat blog  Cara Buat Best Nine by Rodiah Amir .



Hasil yang Cik Ash buat Best Nine Instagram 2018 adalah nampak disitu paling banyak yang like tentang menu masakan daripada #dapurcikash, manakala yang dapat like antaranya post gambar untuk job review. 

Korang dah buat Best Nine Instagram 2018 ni, kalau belum lagi boleh buat malam ni sempat lagi sebelum melangkah tahun 2019. hihihi.. 

Ok la Cik Ash nak out dulu, nak siapkan makan dinner untuk suami malam ni hihihi, jumpa lagi esok ya entri baru.

This post have 4 komentar

avatar
sis gee delete January 1, 2019 at 2:45 AM

ada gambar yg sama!hehehhee

Reply
avatar
Ciktie delete January 1, 2019 at 8:57 AM

Dah buat dah..seb sebenarnya dah buat 2/3 hari dah cuma baru upload

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete January 1, 2019 at 5:36 PM

tak buat pun sebab tak upload banyak gambar ^^

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post