Monday, December 31, 2018

Best Nine Instagram 2018

Best Nine Instagram 2018 | Ramai tengok orang duk kongsi pasal best nine Instagram ni, so Cik Ash salah seorang yang terjerebak buat gak benda alah ni. Best nine ni adalah koleksi gambar-gambar di instagram yang mendapat beberapa like daripada rakan follower yang kita ada.

Best Nine Instagram 2018

Best nine ni hanya untuk kegunaan instagram jer pun, kalau teringin nak juga buat benda ni korang kena ada account instagram lepas tu boleh ikut cara nak buat dekat blog  Cara Buat Best Nine by Rodiah Amir .



Hasil yang Cik Ash buat Best Nine Instagram 2018 adalah nampak disitu paling banyak yang like tentang menu masakan daripada #dapurcikash, manakala yang dapat like antaranya post gambar untuk job review. 

Korang dah buat Best Nine Instagram 2018 ni, kalau belum lagi boleh buat malam ni sempat lagi sebelum melangkah tahun 2019. hihihi.. 

Ok la Cik Ash nak out dulu, nak siapkan makan dinner untuk suami malam ni hihihi, jumpa lagi esok ya entri baru.

4 comments: