-->

Sunday, December 16, 2018

author photo
Dapat Blender Baru Hadiah Suami Bagi | Assalamualaikum... Terima kasih kepada korang yang sudi komen di entri Wet Food Untuk Kucing Kesayangan. Sebelum ni Cik Ash pernah update mengenai blender yang Cik Ash guna dari tahun 2015 telah rosak. 


Hari  jumaat aritu suami belikan Cik Ash blender baru hihihi, kesian dekat isteri la duk menumbuk dengan lesung batu. Suami pernah tanya nak blender dalam online lagi ke nak beli di kedai barangan elektrik. Cik Ash bagitaw kali kita beli di kedai jer la nak cari  harga yang mampu milik. So suami bersetuju.. Hari jumaat aritu pergi cari dekat giant berjam-jam gak pilih sambil-sambil carikan kasut kerja suami hihihi.

blender elba
Hunjung tahun banyak barang yang tengah promosi kan, so pergi la Giant tengok bahagian barangan elektrik ada macam-macam blender pening nak pilih hihihi, usha harga dan blender akhirnya kami pilih blender jenama Elba harga sebenar RM89.90 promosi jadi RM69.90. Setakat pengunaan blender ni bunyi tak kuat sangat slow jer.Berhati-hati Cik Ash guna biasa la blender baru kan hahaha, takut la nak lasak-lasak ni nanti cepat rosak pulak hahaha..

Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak bagitaw happy bila suami belikan blender baru hihihi...Jumpa lagi nanti entri yang lain.
your advertise here

This post have 22 komentar

avatar
Wani Sukarno delete December 16, 2018 at 10:50 AM

x kuassa nok tumbuk dengan lesung sokmo ,, otot x kuat hii,, murah dah tu ekin. hujung tahun ni banyak promosi

Reply
avatar
Cik Nor delete December 16, 2018 at 12:43 PM

untungla dapat blender baru..lps ni kna rajin2 mask yer..hihi

Reply
avatar
apekinahdotcom delete December 16, 2018 at 1:33 PM

Baru-baru gini memang bila guna kena cermat kan takut rosak lagi. Insya Allah jenama ni dah lama ada kat Malaysia. Boleh dipercayai👍👍

Reply
avatar
Cik Ash delete December 16, 2018 at 3:54 PM

kan betul tu x kuasa nak tumbuh dengan lesung tangan sakit, memey hunjung tahun banyak promosi hihihi....

Reply
avatar
Cik Ash delete December 16, 2018 at 4:06 PM

hahhaha kita memang rajin masak cuma malas nak update blog hahaha

Reply
avatar
Jari Manis delete December 16, 2018 at 4:17 PM

bestnya dpt hadiah..RM69.90 je..murah tu...makin rajin masak la lepas ni

Reply
avatar
Abam Kie delete December 16, 2018 at 5:22 PM

Alhamdulillah. Dapat suami yg memahami n prihatin akan kesusahan isterinya di dapur.

Reply
avatar
Rodiah Amir delete December 16, 2018 at 5:26 PM

Tahniah semakin rajin la nak memasak kan

Reply
avatar
Cik Jaja delete December 16, 2018 at 6:04 PM

elba punya brand best jgk! skrg ni jaja dkt rumah sewa guna lesung tu je lg hahah

Reply
avatar
Mrs Pip delete December 16, 2018 at 7:15 PM

Pernah guna jenama elba juga, tahan lama guna ..

Reply
avatar
Farhana Jafri delete December 16, 2018 at 11:10 PM

dah pernah beli brand ni memang tak boleh lasak sangat.

Reply
avatar
mek yunie delete December 17, 2018 at 6:08 AM

orang perempuan, suami beli blender dah cukup happy. tak perlu nak romantik berkepit. ke guano cik ash. hahaha #suamitolongbaca

Reply
avatar
Cik Ash delete December 17, 2018 at 2:59 PM

harap bertahan lama pakai ni.. hihihi...

Reply
avatar
Cik Ash delete December 17, 2018 at 3:01 PM

sekali sekala kak bagi hadiah hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 17, 2018 at 3:12 PM

hahaha walaupun malas kena masak gak ni diah

Reply
avatar
Cik Ash delete December 17, 2018 at 3:56 PM

hihihi jaja... kalau bab menumbuk lesung mak mentua rajin hahaha...

Reply
avatar
Cik Ash delete December 17, 2018 at 3:58 PM

tq MRs pip bagitaw.. harap tahan lama ni

Reply
avatar
Cik Ash delete December 17, 2018 at 4:01 PM

tu la pasal.. hihihi... kena slow2 guna ni

Reply
avatar
Cik Ash delete December 17, 2018 at 4:03 PM

memey cukup happy la mek.. hahhaa betul2 tu..

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete December 19, 2018 at 7:02 PM

Wah dapat blender pun happy kan kak .

Reply
avatar
Ciktie delete December 26, 2018 at 11:19 AM

Wahhh lepas ni bertambah-tambahlah mood nak memasak ye

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post