Sunday, December 16, 2018

Dapat Blender Baru Hadiah Suami Bagi

Dapat Blender Baru Hadiah Suami Bagi | Assalamualaikum... Terima kasih kepada korang yang sudi komen di entri Wet Food Untuk Kucing Kesayangan. Sebelum ni Cik Ash pernah update mengenai blender yang Cik Ash guna dari tahun 2015 telah rosak. 


Hari  jumaat aritu suami belikan Cik Ash blender baru hihihi, kesian dekat isteri la duk menumbuk dengan lesung batu. Suami pernah tanya nak blender dalam online lagi ke nak beli di kedai barangan elektrik. Cik Ash bagitaw kali kita beli di kedai jer la nak cari  harga yang mampu milik. So suami bersetuju.. Hari jumaat aritu pergi cari dekat giant berjam-jam gak pilih sambil-sambil carikan kasut kerja suami hihihi.

blender elba
Hunjung tahun banyak barang yang tengah promosi kan, so pergi la Giant tengok bahagian barangan elektrik ada macam-macam blender pening nak pilih hihihi, usha harga dan blender akhirnya kami pilih blender jenama Elba harga sebenar RM89.90 promosi jadi RM69.90. Setakat pengunaan blender ni bunyi tak kuat sangat slow jer.Berhati-hati Cik Ash guna biasa la blender baru kan hahaha, takut la nak lasak-lasak ni nanti cepat rosak pulak hahaha..

Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak bagitaw happy bila suami belikan blender baru hihihi...Jumpa lagi nanti entri yang lain.

22 comments:

  1. x kuassa nok tumbuk dengan lesung sokmo ,, otot x kuat hii,, murah dah tu ekin. hujung tahun ni banyak promosi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan betul tu x kuasa nak tumbuh dengan lesung tangan sakit, memey hunjung tahun banyak promosi hihihi....

      Delete
  2. untungla dapat blender baru..lps ni kna rajin2 mask yer..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha kita memang rajin masak cuma malas nak update blog hahaha

      Delete
  3. Baru-baru gini memang bila guna kena cermat kan takut rosak lagi. Insya Allah jenama ni dah lama ada kat Malaysia. Boleh dipercayai👍👍

    ReplyDelete
  4. bestnya dpt hadiah..RM69.90 je..murah tu...makin rajin masak la lepas ni

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Dapat suami yg memahami n prihatin akan kesusahan isterinya di dapur.

    ReplyDelete
  6. Tahniah semakin rajin la nak memasak kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha walaupun malas kena masak gak ni diah

      Delete
  7. elba punya brand best jgk! skrg ni jaja dkt rumah sewa guna lesung tu je lg hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi jaja... kalau bab menumbuk lesung mak mentua rajin hahaha...

      Delete
  8. Pernah guna jenama elba juga, tahan lama guna ..

    ReplyDelete
  9. dah pernah beli brand ni memang tak boleh lasak sangat.

    ReplyDelete
  10. orang perempuan, suami beli blender dah cukup happy. tak perlu nak romantik berkepit. ke guano cik ash. hahaha #suamitolongbaca

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey cukup happy la mek.. hahhaa betul2 tu..

      Delete
  11. Wah dapat blender pun happy kan kak .

    ReplyDelete
  12. Wahhh lepas ni bertambah-tambahlah mood nak memasak ye

    ReplyDelete