Monday, December 10, 2018

Eh Ada On Going Iklan Nuffnang

Eh Ada On Going Iklan Nuffnang | Assalamualaikum... Hai korang terima kasih yang baru singgah baca di Blog Cik Ash ni, Kepada korang komen dekat entri sebelum ni terima kasih banyak-banyak. 

CPUV Nuffnang

Rasa agak lama dah Cik Ash tak sharing pasal nufnnang, sebab dah lama Cik Ash tak buka nuffnang ni, baru-baru ni rasa nak buka hihihi, eh terkejut Cik Ash tengok kat bahagian earning ada CPUV On Going untuk tarikh 8 November dan 7 December 2018, akhir-akhir tahun baru ada iklan selama ni menyepikan diri jer pun hahaha.. 

Iklan CPUV On Going itu adalah Cadbury Lickables dan Caltex- CCW3 Sustenance. Dah lama rasa tak cash out nuffnang last bulan 3 aritu hihihi. Harap lepas ni lebih banyak iklan nuffnang bergayut-gayut dekat blog Cik Ash ni.Terima Kasih kepada nuffnang kerana bagi iklan dekat blog Cik Ash nanti bagi banyak-banyak lagi.. hahaha. 

Ok la korang semua itu jer Cik Ash update entri dekat blog untuk bagitahu Eh Ada On Going Iklan Nuffnang. Jumpa lagi nanti dientri yang lain pulak.

18 comments:

  1. moga banyak rezeki cik ash sentiasa ❤️

    ReplyDelete
  2. Bila la Nufnang nak bagi duit berkoyan-koyan dekat blog kita

    ReplyDelete
  3. cik ash, nk pm tepi la. hahahahha. mek ad nuffnang akaun juga cuma tak tahu cara cam mane nk iklankan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok nanti cik ash pm.. Sory lambat baca komen ni

      Delete
  4. nuffnang sha diam terus menyepi ahahaha

    ReplyDelete
  5. Kinah dah lama tak bukak nuffnang cik ash. Tahniah ada jugak iklan yang tengah on going tu. Moga lepas ni makin banyak lagi iklan nuffnang kan cik ash

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Ash pun lama dah xbuka kinah hahaha semalam baru rasa nak buka tengok ada iklan on going hihihi tq ya

      Delete
  6. nuffnang kaella tak tahu apa khabar, lama sangat hilang khabarnya hihi

    ReplyDelete