Monday, December 10, 2018

author photo
Eh Ada On Going Iklan Nuffnang | Assalamualaikum... Hai korang terima kasih yang baru singgah baca di Blog Cik Ash ni, Kepada korang komen dekat entri sebelum ni terima kasih banyak-banyak. 

CPUV Nuffnang

Rasa agak lama dah Cik Ash tak sharing pasal nufnnang, sebab dah lama Cik Ash tak buka nuffnang ni, baru-baru ni rasa nak buka hihihi, eh terkejut Cik Ash tengok kat bahagian earning ada CPUV On Going untuk tarikh 8 November dan 7 December 2018, akhir-akhir tahun baru ada iklan selama ni menyepikan diri jer pun hahaha.. 

Iklan CPUV On Going itu adalah Cadbury Lickables dan Caltex- CCW3 Sustenance. Dah lama rasa tak cash out nuffnang last bulan 3 aritu hihihi. Harap lepas ni lebih banyak iklan nuffnang bergayut-gayut dekat blog Cik Ash ni.Terima Kasih kepada nuffnang kerana bagi iklan dekat blog Cik Ash nanti bagi banyak-banyak lagi.. hahaha. 

Ok la korang semua itu jer Cik Ash update entri dekat blog untuk bagitahu Eh Ada On Going Iklan Nuffnang. Jumpa lagi nanti dientri yang lain pulak.

This post have 18 komentar

avatar
Zaza Iman delete December 10, 2018 at 10:06 AM

moga banyak rezeki cik ash sentiasa ❤️

Reply
avatar
Rodiah Amir delete December 10, 2018 at 10:18 AM

Bila la Nufnang nak bagi duit berkoyan-koyan dekat blog kita

Reply
avatar
mek yunie delete December 10, 2018 at 10:19 AM

cik ash, nk pm tepi la. hahahahha. mek ad nuffnang akaun juga cuma tak tahu cara cam mane nk iklankan.

Reply
avatar
Shafyqah Azahar delete December 10, 2018 at 11:24 AM

nuffnang sha diam terus menyepi ahahaha

Reply
avatar
apekinahdotcom delete December 10, 2018 at 2:21 PM

Kinah dah lama tak bukak nuffnang cik ash. Tahniah ada jugak iklan yang tengah on going tu. Moga lepas ni makin banyak lagi iklan nuffnang kan cik ash

Reply
avatar
Zai Zamree delete December 10, 2018 at 3:05 PM

nuffnang akak dh lama menyepi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 10, 2018 at 6:26 PM

Kena g pujuk2 nuffnang tu diah hahhaha

Reply
avatar
Cik Ash delete December 10, 2018 at 6:29 PM

Ok nanti cik ash pm.. Sory lambat baca komen ni

Reply
avatar
Cik Ash delete December 10, 2018 at 6:31 PM

Ni lama gak menyepi baru ada hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 10, 2018 at 6:37 PM

Cik Ash pun lama dah xbuka kinah hahaha semalam baru rasa nak buka tengok ada iklan on going hihihi tq ya

Reply
avatar
Cik Ash delete December 10, 2018 at 6:43 PM

Ekin pun dah lama menyepi ni baru ada

Reply
avatar
Cik kaella delete December 11, 2018 at 8:10 PM

nuffnang kaella tak tahu apa khabar, lama sangat hilang khabarnya hihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 18, 2018 at 11:56 PM

Akak pun lama gak x buka rabia

Reply
avatar
Cik Ash delete December 18, 2018 at 11:56 PM

Hihihi kena pergi risik khabar tu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post