BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Thursday, December 27, 2018

Entri Terbaik November 2018

Entri Terbaik November 2018 | Assalamualaikum...Hai, apa khabar harap semuanya sihat hendaknya, Terima kasih kepada korang yang sudi baca entri sebelum ni.Seperti biasa la bila masuk bulan baru rutin Cik Ash akan update entri terbaik dekat blog ni, Terlambat nak kongsi pasal entri terbaik November 2018 di blog Cik Ash ni.

Entri Terbaik November 2018

Sebenar entri dah lama ada dalam draf nak menulis jadi tertangguh bila tertiba internet buat hal dekat seminggu belum di baik pulih lagi. Ni pun curi masa guna data top up jer, boleh taip entri ringkas-ringkas hihihi.. Banyak job kena holdkan dulu sebab susah nak menaip entri panjang ni nak kena buat research dulu apa-apa maklumat.  

Pada bulan November aritu Cik Ash punya entri sebanyak 30 entri. terlebih dua entri pada bulan lepas. hihihi. Sekarang ruang nak menulis ada jer tapi susah sikit mata tak berapa clear dengan cermin mata belum berganti hihihi. Antara entri terbaik yang terdapat di dalam blog Cik Ash jom baca dan tengok entri mana paling ramai orang view.

1. Resepi Timun Tumis Air - Tak sangka pulak resepi paling simple ni paling ramai view 4k tu. bila Cik Ash chek kenapa entri resepi ni paling popular ramai yang cari, bila Cik Ash buat carian dekat google tengok resepi ni berada kedudukan di carta pertama pages google. Alhamdulilah hanya kongsi resepi simple pv tinggi. 

2. Drama Kasih DiWajahmu - Drama ini dah lama Cik Ash tulis dekat blog sekarang masih ada yang memcari sebab ni ditayangkan semula dekat tv.

3. Drama Seribu Rindu Di Slot Akasia - Drama ni trending di facebook dan instagram sebab hero Zul Ariffin.

4. Resepi Lempeng Gula Merah - Resepi Lempeng ni dah kongsi dekat blog bila buat carian dekat google entri ini berada pages pertama google. Patut la ramai yang view.

5. Nasi Lemak Kelantan - Selalu buat nasi lemak ikut resepi ni selalu hihihi tak sangka la pulak apabila di kongsi dekat blog ramai yang usha resepi ni. Dan tak sangka resepi ni ada di carian google pages pertama.

6. Maharaja Lawak Mega 2018 - Maharaja Lawak Mega untuk tahun ini agak kurang menyengat untuk tahun sebelum ni mungkin sebab semua pelawak dah kurang nak buat lawak.

7. Hadiah Hamper Untuk Bayi Dari Singapura – LOVINGLY SIGNED - Untuk yang mencari produk bayi untuk dijadikan hadiah boleh rujuk website ni banyak yang menarik.

8. TIME Fibre Home Broadband Kini Menawarkan Langganan Jalur Lebar Yang Pantas - Pakej internet yang tengah iklan masa kini dengan harga RM99.

9. Selamat Pagi Jumaat -Entri selamat pagi jumaat pun tersenarai.

10. Entri Terbaik Oktober 2018 - Kalau nak tengok entri popular di blog.

Ok la korang itu jer antara entri terbaik untuk November 2018. Jemput la baca entri di atas hihihi..

11 comments:

  1. weih, nk buat jugak la. 10 entry terbaik 2018 di mekyunie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat la mek hahaha cik ash setiap bulan buat sokmo hihihi

      Delete
  2. Semua terbaik dr cik ash... all the best cik ash...

    ReplyDelete
  3. rajin akak , huhu doakan yana rajin jugak ye kak

    ReplyDelete
  4. tahniah cik ash sbb ada entri yg dok top chart carian google! keep it up!

    ReplyDelete
  5. rajinnya buat post...hopefully Nisa pun ada idea yg baik utk menulis

    ReplyDelete
  6. rajin la ekin update sokmo entri terbaik...

    ReplyDelete
  7. Wahhh banyak juga tu.. seronok tengok pv tinggi

    ReplyDelete