Thursday, December 27, 2018

Entri Terbaik November 2018

Entri Terbaik December 2018 | Sekejap jer rasa dah tak lama dah nak habis bulan Januari kan, Terima kasih kepada korang yang sudi baca entri sebelum ni. Seperti biasa la bila masuk bulan baru ni rutin Cik Ash akan update entri terbaik dekat blog ni.



Pada bulan December aritu Cik Ash punya entri sebanyak 22 entri.Sekarang ruang nak menulis ada jer tapi susah sikit mata tak berapa clear dengan cermin mata belum berganti hihihi. Antara entri terbaik yang terdapat di dalam blog Cik Ash jom baca dan tengok entri mana paling ramai orang view. 

1.  Lagu Ost Drama Seribu Rindu - Gigih Cik Ash cari satu-satu lagu yang ada di dalam drama seribu rindu. Lagu yang disenaraikan semuanya best-best sangat.

2. Drama Kasih Di Wajahmu - Drama ini dah lama main dekat TV1 tak silap Cik Ash pada tahun 2017. Tertiba view ramai yang cari rupanya drama ini di ulang tayang semula. Drama ni ada mesej yang disampaikan.

3. Pengalaman Menjadi Dj Radio Dan Blogger - cerita daripada luahan hati pengalaman dj dan blogger.

4.Blender Shimono Dah Rosak - setelah 3 tahun guna blender tamat riwayatnya..

5. Resepi Timun Tumis Air -entri resepi paling popular orang cari. Dah cecah 4k view. berada di carian pertama page google alhamdulilah.

6. Mini Stationery Giveaway - saja-saja suka join giveaway tapi ni giveaway dah lama join hahaha

7. Hello Ogos 2017 - entri ucapan tahun 2017 pun ada masih mencari hahaha...

8.Hobi Baru Tanam Pokok Bunga - Alhamdulilah hobi baru masih bertahan sampai kini.. tengok pokok berbunga bahagia rasa hahaha...

9. Tempahan Design Watermark Lokmanamirul- Tak sangka design watermark ni ada yang cari. Kalau ada sesiapa nak tempah dengan boleh jer. Cik Ash sentiasa on kalau ada yang nak tempah.

10. Dapat Blender Baru Hadiah Suami Bagi- Hadiah akhir-akhir tahun suami bagi hihihi.. alhamdulilah memudahkan kerja Cik Ash di dapur. 

Ok la korang itu jer antara entri terbaik untuk December 2018. Jemput la baca entri di atas hihihi..

11 comments:

  1. weih, nk buat jugak la. 10 entry terbaik 2018 di mekyunie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat la mek hahaha cik ash setiap bulan buat sokmo hihihi

      Delete
  2. Semua terbaik dr cik ash... all the best cik ash...

    ReplyDelete
  3. rajin akak , huhu doakan yana rajin jugak ye kak

    ReplyDelete
  4. tahniah cik ash sbb ada entri yg dok top chart carian google! keep it up!

    ReplyDelete
  5. rajinnya buat post...hopefully Nisa pun ada idea yg baik utk menulis

    ReplyDelete
  6. rajin la ekin update sokmo entri terbaik...

    ReplyDelete
  7. Wahhh banyak juga tu.. seronok tengok pv tinggi

    ReplyDelete