BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Monday, December 31, 2018

Ayam KFC Spicy Gochujang Crunch

Ayam KFC Spicy Gochujang Crunch |Punya lama entri makan dekat kfc duk peram dalam draf hari ini baru kongsi dekat blog hahaha.. Buat macam mana bila taip entri mesti tertidur depan laptop hahaha.. Penyakit apa la setiap kali taip entri tertidur kerjanya. 
KFC Tesco Kulim

Sebenarnya dah lama Cik Ash makan dekat KFC  menu baru yang tengok buat iklan dekat TV tu, memang setiap kali ada menu terbaru tak pernah mish akan memcuba. Untuk kali ini Cik Ash memcuba menu baru Ayam KFC Spicy Gochujang Crunch. KFC dengan suami Cik Ash tak kan berpisah mesti dia akan bawa Cik Ash makan dekat sana apabila lepas shopping barang dapur dekat tesco setiap sebulan sekali hihihi. 
Review Cik Ash mengenai Ayam KFC Spicy Gochujang Crunch ni rasanya ayam korea ni bagi Cik Ash tak ada pedas pun, pedas biasa-biasa jer pun, boleh diterima makan tanpa sos lagi sedap sebab ada Crunch tu. Untuk cheese tu agak kurang bagi Cik Ash dan suami dia kata lepas makan tu tekak dia jadi loya nak muntah. Pertama kali suami Cik Ash makan ayam KFC nak muntah hahaha.. Bagi kami suami isteri Ayam KFC Spicy Gochujang Crunch  tidak sesuai untuk kami, kami lebih sukakan ayam biasa dengan sos cili jer. hihihi.

Ayam KFC Spicy Gochujang Crunch
Eh jangan disebabkan Cik Ash kata ayam terbaru tak kena dengan selera Cik Ash  ada yang tak pergi cuba makan Ayam KFC Spicy Gochujang Crunch ni, kalau  korang ni memang pengemar cheese memang sesuai la cuba ayam terbaru ni. Tambah kalau korang suka layan korea drama, apa-apa jer pasal korea boleh cuba menu ni boleh berangan-angan makan di korea tak gitu. hahaha.. 

Ok la korang semua itu jer sebenarnya Cik Ash nak kongsikan dapat makan Ayam KFC Spicy Gochujang Crunch ni. Nanti kalau ada masa lagi Cik Ash kongsikan banyak cerita dekat blog ni.

11 comments:

  1. lama dah tak ziarah kfc ni sejak sejak harga macam ape je, huhuhu

    ReplyDelete
  2. wahhh.. sedap.. tp syg harga naik :(

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sedap hok biasa lagi cik nor tapi naik harga loni

      Delete
  4. Betul tu , tak pedas pun ayam Spicy Gochujang ni :)

    ReplyDelete
  5. Ayam kfc dah kurang menarik hatii. Maaf kerana jujur disini.. Cepat muak

    ReplyDelete
  6. kita dop try lagi menu baru tuh!!

    ReplyDelete
  7. meraikan result upkk syuhada, kami makan2 di kfc.
    syuhada heboh nak rasa kfc gochujang.
    tak sedap langsung!!! kami makan dgn sos cili.
    sib baik tak amik sama set. lagi 3 set amik snack plate biasa.
    ada la kentang & coleslaw tu. alhamdulillah.

    ReplyDelete