Friday, December 28, 2018

Selamat Pagi Jumaat

Selamat Pagi Jumaat| Hari Jumaat terakhir di bulan Disember di tahun 2018 , 2 hari  dah masuk tahun baru 2019 dah.  Sekejap jer rasa permulaan tahun ni dah nak habis dah..

Selamat Pagi Jumaat

Alhamdulilah setelah seminggu tanpa update entri dekat blog gara-gara streamyx dekat rumah ni problem. Mati kutu Cik Ash seminggu tak boleh nak tengok blog pv jatuh teruk hahaha... Pagi ini seperti biasa la rutin Cik Ash setiap jumaat memang busy la sikit. Sebab tu karang entri ni siap-siap waktu dan publish waktu bila nak.

Seperti biasa pagi jumaat ni Cik Ash dan suami pergi pasar minggu dekat taman ni nak cari lauk, sayur ke, apa-apa barang yang nak buat stock untuk seminggu makan. Nak buat macam mana Cik Ash tak pandai nak memandu pergi beli sendiri hihihi.

Waktu jumaat la Cik Ash dapat peluang cuci mata nak pergi tengok dunia luar hahaha, nak buat macam mana suami kerja sokmo tak sempat nak pergi mana-mana. Hihihi. Bagi Cik Ash suami bawa pergi shopping barang dapur dah cukup gembira. 

Ok la korang itu jer update pagi ini nak bagitaw Internet streamyx Cik Ash dah kembali pulih dan semoga diberikan mood dan kesihatan yang baik untuk menulis entri di tahun baru akan datang semoga bertambah rezeki untuk menulis lepas ni.

4 comments: