Wednesday, December 26, 2018

author photo
Wafer Nabati Perisa Pink Lava | Assalamualaikum...Hai semua, terima kasih yang sudi memberi komen dekat entri sebelum ni. Banyak hari blog tak  dapat nak update gara-gara internet dekat rumah problem loni..  Ni pun guna data sekejap terupdate entri malam ni. Tu pun sebab tertekan publish hahaha..
Wafer Nabati Perisa Pink Lava
Sebelum ni Cik Ash ada kongsi pernah makan nabati perisa coklat, cheese dan tak sangka pulak nabati ada buat keluar perisa terbaru iaitu Wafer Nabati Perisa Pink Lava.Tengok packing nabati terbaru Memamg lawa la sesuai sangat gabungan warna hijau dengan pink  hihihi..

Memang best makan Wafer Nabati Perisa Pink Lava ni rasanya seperti kita minum air bandung, lagi pulak perisa ni tak manis, yang penting  ibu mentua suka dengan wafer ni, kalau bagi yang perisa cheese aritu dia agak kurang gemar,  bila bagi yang ini dia kata sedap la wafer ni,  tak manis.  Nanti boleh beli pulak ni.

So kepada korang yang teringin nak memcuba makan Wafer Nabati Perisa  Pink Lava ni boleh la dapatkan di kedai-kedai runcit ataupun pasaraya berdekatan korang ya.

Ok la korang  semua  Cik Ash nak stop dulu menulis nanti internet dekat rumah dah pulih nantikan entri  bertingkat-tingkat ya. Jumpa lagi nanti.

This post have 9 komentar

avatar
Rodiah Amir delete December 27, 2018 at 9:04 AM

diah pun suka juga makan yang ni kalau compare perisa lain sebab dia lain sket..

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete December 27, 2018 at 4:51 PM

tak rasa lagi yang ni,
white choco satu lagi kak ekin.

Reply
avatar
Cik Ash delete December 27, 2018 at 5:26 PM

Ha ah kan sedap perisa ni hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 27, 2018 at 5:29 PM

Owh ada eh nanti kak try cari

Reply
avatar
adianiez AIDA delete January 18, 2019 at 9:17 PM

aida da merasa.
sedap.
tapi tetap suka makan yg cheese punyer :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post