Tuesday, December 11, 2018

Wet Food Untuk Kucing Kesayangan

Wet Food Untuk Kucing Kesayangan | Assalamuaalaikum... Hai korang semua, Terima Kasih kerana memberi komen dekat entri sebelum ni.


Sebenarnya dah lama Cik Ash buat Wet Food Untuk Kucing Kesayangan Cik Ash ni 17 November yang lalu, hahaha, bulan ni baru menyempat nak kongsikan dekat blog biasa la keadaan yang tak mengizinkan nak menaip entri dekat blog dengan tangan kadang ok kadang tak. Sebab loni Cik Ash dah jarang nak aktif facebook dan blogwaking kadang-kadang yang mana sempat jer.

Minta maaf la kalau ada status facebook, ig dan blog Cik Ash terlepas pandang komen, hanya mampu like support jer. Kalau ada nampak komen tangan ok la hihihi. Entah nape tangan lasak sangat buat kerja rumah kut jadi sakit hihihi. Nak pergi klinik tak berani hahaha takut fobia dengan kisah duk lama dalam hospital aritu. 

Eh terlebih kongsi pasal tangan pulak kan, sebenarnya Cik Ash nak kongsi yang Cik Ash ada buat Wet Food Untuk Kucing Kesayangan Cik Ash dekat rumah ni. Resepi tengok dekat google jer aritu. Tapi dia buat banyak pulak. Cik Ash buat sikit takut nak buat banyak nanti tak pasal-pasal kucing kat rumah ni tak makan rugi la hahaha.


Apabila buat aritu bagi makan kat mekcik ni berselera la pulak dia makan sampai tak cukup makan pulak tu. Nanti boleh buat lagi sekali dekat dia. Bagi selera sikit makan. Ok la korang semua jumpa lagi nanti. Terima kasih sudi baca entri ni.

15 comments:

  1. Kucing pun nak nikmati air tangan tuannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PC tu la pasal nak makan air tangan tuannya ni.

      Delete
  2. bgusnya. memang recommend kalau buat sendiri sbnrnya. sebab boleh jaga kualiti dan kuantiti tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu mek.. Sbb bahan yg guna makanan kita makan gak hahaha

      Delete
  3. share lah resipi kak ash, mana tahu kucing kita suka jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti cik ash share resepi aritu tengok dah resepinya

      Delete
  4. wow sedap la tu kucing nak makan tu

    ReplyDelete
  5. Bestnya kak bela kucing.. Doktor tak bagi Rabia bela kucing. Nanti asthma pulak. Hurmmm.

    ReplyDelete
  6. bahan gapo letak buat wet food kcuing .. mujur mekcik suko makan

    ReplyDelete
  7. selera tul dia..kucing skrg dh tak mkn tikus mcm dulu kan

    ReplyDelete