Tuesday, December 11, 2018

author photo
Wet Food Untuk Kucing Kesayangan | Assalamuaalaikum... Hai korang semua, Terima Kasih kerana memberi komen dekat entri sebelum ni.


Sebenarnya dah lama Cik Ash buat Wet Food Untuk Kucing Kesayangan Cik Ash ni 17 November yang lalu, hahaha, bulan ni baru menyempat nak kongsikan dekat blog biasa la keadaan yang tak mengizinkan nak menaip entri dekat blog dengan tangan kadang ok kadang tak. Sebab loni Cik Ash dah jarang nak aktif facebook dan blogwaking kadang-kadang yang mana sempat jer.

Minta maaf la kalau ada status facebook, ig dan blog Cik Ash terlepas pandang komen, hanya mampu like support jer. Kalau ada nampak komen tangan ok la hihihi. Entah nape tangan lasak sangat buat kerja rumah kut jadi sakit hihihi. Nak pergi klinik tak berani hahaha takut fobia dengan kisah duk lama dalam hospital aritu. 

Eh terlebih kongsi pasal tangan pulak kan, sebenarnya Cik Ash nak kongsi yang Cik Ash ada buat Wet Food Untuk Kucing Kesayangan Cik Ash dekat rumah ni. Resepi tengok dekat google jer aritu. Tapi dia buat banyak pulak. Cik Ash buat sikit takut nak buat banyak nanti tak pasal-pasal kucing kat rumah ni tak makan rugi la hahaha.


Apabila buat aritu bagi makan kat mekcik ni berselera la pulak dia makan sampai tak cukup makan pulak tu. Nanti boleh buat lagi sekali dekat dia. Bagi selera sikit makan. Ok la korang semua jumpa lagi nanti. Terima kasih sudi baca entri ni.

This post have 15 komentar

avatar
PeRdU cINta delete December 11, 2018 at 10:43 AM

Kucing pun nak nikmati air tangan tuannya..

Reply
avatar
mek yunie delete December 11, 2018 at 6:41 PM

bgusnya. memang recommend kalau buat sendiri sbnrnya. sebab boleh jaga kualiti dan kuantiti tu.

Reply
avatar
Cik Ash delete December 11, 2018 at 9:13 PM

PC tu la pasal nak makan air tangan tuannya ni.

Reply
avatar
Farhana Jafri delete December 12, 2018 at 10:05 PM

share lah resipi kak ash, mana tahu kucing kita suka jugak :D

Reply
avatar
mamapp delete December 13, 2018 at 3:05 PM

wow sedap la tu kucing nak makan tu

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete December 15, 2018 at 7:50 AM

Bestnya kak bela kucing.. Doktor tak bagi Rabia bela kucing. Nanti asthma pulak. Hurmmm.

Reply
avatar
Wani Sukarno delete December 16, 2018 at 10:58 AM

bahan gapo letak buat wet food kcuing .. mujur mekcik suko makan

Reply
avatar
Jari Manis delete December 16, 2018 at 4:19 PM

selera tul dia..kucing skrg dh tak mkn tikus mcm dulu kan

Reply
avatar
Cik Ash delete December 18, 2018 at 11:51 PM

Betul tu mek.. Sbb bahan yg guna makanan kita makan gak hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete December 18, 2018 at 11:52 PM

Nanti cik ash share resepi aritu tengok dah resepinya

Reply
avatar
Cik Ash delete December 18, 2018 at 11:52 PM

Tu la pasal suka pulak dia makan

Reply
avatar
Cik Ash delete December 18, 2018 at 11:53 PM

Kucing arwah ayah mentua akak jaga jer la

Reply
avatar
Cik Ash delete December 18, 2018 at 11:53 PM

Guna bahan2 hok kita makan gak hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 18, 2018 at 11:54 PM

Kucing tahu tikus cerdik loni hahaha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post