Sunday, January 6, 2019

author photo
Ada Apa Dengan Nasi Singgey | Eh tertiba tajuk pasal Nasi Singgey ni kenapa la pulak, sebenarnya Cik Ash buka blog lepas tu tengok dekat carian baru-baru ni ternampak ada yang search dekat blog sedang cari Nasi Singgey seramai 4 orang.


nasi


Nak kata Cik Ash ada buat review pasal Nasi Singgey ni tak ada la pulak, ke sebab kena tempias baru-baru ini ada rakan-rakan blogger dari kuantan buat review dekat  Nasi Singgey . Hahaha. Rasa macam betul jer ni. Tertiba jer ada yang cari kan.


Masa memula Cik Ash baca nama Restoran Nasi Singgey yang mereka pergi review memang dah tahu menu istimewa kedai itu mesti la lauk Singgang. Lauk Singgang ni memang dah sinonim dengan negeri Kelantan dan Terenganu. Tambahan pulak lauk singgang ikan tongkol ada menu kegemaran Cik Ash. hihihi. Makan dengan ulam-ulaman,budu ya Allah bertambah nasi tak perasan langsung ni.

Kalau korang yang ada sedang mencari review pasal Nasi Singgey. Cik Ash akan kongsi dekat dalam entri ini pengalaman rakan-rakan blogger daripada Kuantan yang buat review dekat restoran Nasi Singgey. Boleh berkunjung membaca entri pengalaman mereka di bawah ini :- 



Zaza Iman - Hidangan Istimewa Lauk Singgang Restoran Bummbu Nasi Singgey Kuantan 

Cik Renex -  Restoran Bummbu Nasi Singgey Kuantan Pahang 

Cerita Huda - Projek JJCM di Kuantan - Bummbu Nasi Singgey

Ok la itu jer yang Cik Ash kongsikan dengan korang semua selamat membaca review-review daripada kawan-kawan blogger kita ini. 

This post have 4 komentar

avatar
Zaza Iman delete January 6, 2019 at 12:43 PM

Terima kasih cik ash share entri pasal nasi lauk siggey tu.. 😍 Turun kuantan blh la singgah kalau nk merasa

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete January 6, 2019 at 4:10 PM

hehehe tak penah makan nasi singgey.
tapi rasanya tau lauk yang mana.. hehe..

Reply
avatar
apekinahdotcom delete January 6, 2019 at 7:22 PM

Tak pernah try lagi nasi singgey. Turun kuantan nanti boleh cuba

Reply
avatar
Husniey Husain delete January 6, 2019 at 10:15 PM

Jom cik ash makan nasi lauk Singgey sesama.. Sedap makan dengan budu, ulam kan 😍

Ya Allah terima kasih share link entri husniey

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post