Thursday, January 31, 2019

author photo
Alhamdulilah Dah Renew Domain 2 Tahun | Genap setahun domain blog Cik Ash pada 31 Januari 2019. Sekejap jer rasa guna domain ni. Hahaha.. Pertama kali nak renew domain ni takut jugak sebab tak pernah buat lagi kan. 



Bila tanya-tanya rakan-rakan blogger yang dah lama berurusan kebanyakan mereka kata boleh sahaja nak renew berapa tahun. Bila difikirkan balik bincang-bincang dengan suami. Ambik 2 tahun la renew. Lagi pun bab renew suami yang tolong support hihihi.. Terima kasih buat suami yang banyak tolong Cik Ash. 

Sebenarnya tak susah pun nak renew domain ni banyak rakan-rakan blogger yang kongsi cara nak renew macam mana. ikut jer cara-cara mereka kongsikan tu. Service netkl memang cepat hari itu kita renew hari sama kita tu terus dapat email dah renew. boleh rujuk dekat SINI, SINI




Harap diberikan kesihatan yang baik untuk menulis entri dekat blog ni, sebab buat masa sekarang Cik Ash kena rehatkan kesihatan mata daripada mengadap laptop disebabkan mata tak berapa sihat sikit biasa la rabun jauh dan silau ada naik sedikit manakala rabun dekat dah ada sedikit ni. Jumaat lepas baru pergi buat cermin mata baru sebab cermin mata lama dah patah dan bahagian cermin ada cedera sedikit kena kuku kucing hahahaha.. rasa 3 tahun guna dah cermin mata tu. Nanti Cik Ash stroy bab cermin mata dekat entri lain ya. 

So kalau korang yang mula-mula nak renew domain jangan takut senang jer sangat, Cik Ash tolong bagitaw kat suami bab renew dia yang buat hahaha...  Ok la korang semua Cik Ash out dulu ya nanti ada masa free Cik Ash jalan-jalan dekat blog korang. Jumpa lagi nanti.

This post have 15 komentar

avatar
Cik Nor delete January 31, 2019 at 11:04 AM

wow..tahniah..2 thn trus..:)

Reply
avatar
Ombak Bergigi delete January 31, 2019 at 11:15 AM

Alhamdullilah, tahniah kak cikash..

Reply
avatar
Sis Lin delete January 31, 2019 at 11:22 AM

Sama kita dah renew gak 2 tahun.. :)

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete January 31, 2019 at 6:34 PM

alhamdullilah. keep it up kak =)

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete January 31, 2019 at 8:00 PM

Alhamdulillah akak istiqamah update blog boleh pakai dominan , yana tak istiqamah tenggelam timbul je selalu

Reply
avatar
N delete February 1, 2019 at 12:00 PM

wahhh, alhamdulillah, tahniah ^^

Reply
avatar
Abam Kie delete February 2, 2019 at 11:27 AM

semoga terus semangat berblog...

Reply
avatar
Cik Ash delete February 2, 2019 at 12:27 PM

Tq cik nor tok laki support alhamdulilah

Reply
avatar
Carly Fifie delete February 3, 2019 at 11:29 PM

Allahamdullilaj. Terus berblog ya sis.. saya pun nak renew tapi tak tahulah bila.mmm

Reply
avatar
azlina ina delete February 21, 2019 at 3:39 PM

alhamdulillah,berapa tu kena? Ina renew setahun je

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post