Thursday, January 31, 2019

Alhamdulilah Dah Renew Domain 2 Tahun

Alhamdulilah Dah Renew Domain 2 Tahun | Genap setahun domain blog Cik Ash pada 31 Januari 2019. Sekejap jer rasa guna domain ni. Hahaha.. Pertama kali nak renew domain ni takut jugak sebab tak pernah buat lagi kan. 



Bila tanya-tanya rakan-rakan blogger yang dah lama berurusan kebanyakan mereka kata boleh sahaja nak renew berapa tahun. Bila difikirkan balik bincang-bincang dengan suami. Ambik 2 tahun la renew. Lagi pun bab renew suami yang tolong support hihihi.. Terima kasih buat suami yang banyak tolong Cik Ash. 

Sebenarnya tak susah pun nak renew domain ni banyak rakan-rakan blogger yang kongsi cara nak renew macam mana. ikut jer cara-cara mereka kongsikan tu. Service netkl memang cepat hari itu kita renew hari sama kita tu terus dapat email dah renew. boleh rujuk dekat SINI, SINI




Harap diberikan kesihatan yang baik untuk menulis entri dekat blog ni, sebab buat masa sekarang Cik Ash kena rehatkan kesihatan mata daripada mengadap laptop disebabkan mata tak berapa sihat sikit biasa la rabun jauh dan silau ada naik sedikit manakala rabun dekat dah ada sedikit ni. Jumaat lepas baru pergi buat cermin mata baru sebab cermin mata lama dah patah dan bahagian cermin ada cedera sedikit kena kuku kucing hahahaha.. rasa 3 tahun guna dah cermin mata tu. Nanti Cik Ash stroy bab cermin mata dekat entri lain ya. 

So kalau korang yang mula-mula nak renew domain jangan takut senang jer sangat, Cik Ash tolong bagitaw kat suami bab renew dia yang buat hahaha...  Ok la korang semua Cik Ash out dulu ya nanti ada masa free Cik Ash jalan-jalan dekat blog korang. Jumpa lagi nanti.

16 comments:

  1. Alhamdullilah, tahniah kak cikash..

    ReplyDelete
  2. Sama kita dah renew gak 2 tahun.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah akak istiqamah update blog boleh pakai dominan , yana tak istiqamah tenggelam timbul je selalu

    ReplyDelete
  4. wahhh, alhamdulillah, tahniah ^^

    ReplyDelete
  5. semoga terus semangat berblog...

    ReplyDelete
  6. Allahamdullilaj. Terus berblog ya sis.. saya pun nak renew tapi tak tahulah bila.mmm

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah,berapa tu kena? Ina renew setahun je

    ReplyDelete