BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Thursday, January 17, 2019

Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Bloglist Exchange Segment by Abam Kie | Selamat petang hari ini tak ada update apa-apa hanya nak join giveaway jer dekat blog, disebabkan cik puan blog sedang berpuasa mood tepu nak menaip entri hahaha..

http://www.zukidin.com/2019/01/bloglist-exchange-segment-by-abam-kie.html


Petang-petang ni Cik Ash nak join giveaway daripada rakan blogger Abam Kie . Abam Kie rajin buat giveaway Cik Ash sentiasa join bagi support. Kalau ada rezeki menang Alhamdulilah. Banyak kali dah Cik Ash pernah menang giveaway yang Abam Kie anjurkan ni. 

So kepada korang yang ingin join giveaway Abam Kie klik banner di atas ya, tarikh tutup peryertaan untuk join giveaway ni pada 31 Januari 2019. Masih ada masa lagi nak join ni.. So jangan lupa ya. 

Ok la jumpa lagi nantikan entri baru-baru yang akan menyusul di blog Cik Ash nanti.

8 comments: