Thursday, January 17, 2019

author photo
Bloglist Exchange Segment by Abam Kie | Selamat petang hari ini tak ada update apa-apa hanya nak join giveaway jer dekat blog, disebabkan cik puan blog sedang berpuasa mood tepu nak menaip entri hahaha..

http://www.zukidin.com/2019/01/bloglist-exchange-segment-by-abam-kie.html
 Bloglist Exchange Segment by Abam Kie 


Petang-petang ni Cik Ash nak join giveaway daripada rakan blogger Abam Kie . Abam Kie rajin buat giveaway Cik Ash sentiasa join bagi support. Kalau ada rezeki menang Alhamdulilah. Banyak kali dah Cik Ash pernah menang giveaway yang Abam Kie anjurkan ni. 

So kepada korang yang ingin join giveaway Abam Kie klik banner di atas ya, tarikh tutup peryertaan untuk join giveaway ni pada 31 Januari 2019. Masih ada masa lagi nak join ni.. So jangan lupa ya. 

Ok la jumpa lagi nantikan entri baru-baru yang akan menyusul di blog Cik Ash nanti.

This post have 8 komentar

avatar
Carly Fifie delete January 17, 2019 at 6:37 PM

Gud luck sis :)

http://www.imaginasiklasik.com/2019/01/11-manusia-ada-dua-jenis-bercakap-atau.html

Reply
avatar
Abam Kie delete January 18, 2019 at 12:18 PM

Terima kasih byk2 cik ash sbb sudi join segmen abe kie..moga ada rezeki lg di sini..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post