Monday, January 21, 2019

Dapat Gift Nescafe Gold Dark Latte Dan Nescafe Original

Dapat Gift Nescafe Gold Dark Latte Dan Neccafe Original | Sebenarnya Cik Ash ni bukan peminat nescafe pun, tetapi aritu ada ternampak blog siapa entah kongsi dia dapat nescafe nampak macam teringin nak memcuba keluaran baru tu. Pada masa itu Cik Ash terus request sample tu.


Punya lama menunggu Nescafe Gold Dark Latte Dan Nescafe Original ni sampai ke pintu rumah Cik Ash, jeles pulak ramai yang dapat, kalau tak silap isi form ni pada puasa tahun lepas hahaha lama sangat nak sampai ke rumah ni. Cik Ash dapat produk pada 2 Januari aritu hari ini sempat nak kongsikan dekat blog. 

Cik Ash dah cuba minum nescafe gold Dark Latte tu boleh diterima tekak Cik Ash, tapi ada masalah sikit bila minum nescafe ni kan kepala jadi pusing hahaha, memang Cik Ash ni alahan pada nescafe la kut.
#dearnestle


So kepada korang nak jugak dapat produk daripada nestle ni boleh la register dekat SINI. Macam-macam ada barang yang akan di update dekat facebook #dearnestle ni. 

Ok la korang itu jer yang Cik Ash nak kongsi dengan korang semua mengenai gift yang Cik Ash dapat hihihi.. jumpa lagi nanti dientri yang lain ya.

20 comments:

  1. aida peminat nescafe original.
    dah klik dah link tu :) hi hi hi hi

    ReplyDelete
  2. wahh.. dapat sample nescafe.. dilah pun kureng kalau minum nescafe mcm tu je.. kalau mocha tu ok sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah tu la dapat.. Sama kurang gak.. Saja try ni sedap tapi xboleh minum hahaha

      Delete
  3. wahhh Nisa mmg peminat nescafe...boleh la try~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la nisa mana la tahu sesuai dengam tekak nisa nanti

      Delete
  4. Replies
    1. Ha ah sedap tapi gak cik ash ni xleh minum nescafe hahaha

      Delete
  5. Ccl peminat nescafe .. Bolwh cuba request ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba CCL mana la tahu sesuai dengan tekak tu

      Delete
  6. waaaa. mek suka gok nescafe ni. tapi dop leh minum skmo. nanti angin. huhu

    ReplyDelete
  7. wah bestnya.. tp mama xleh minum nescafe nanti pening

    ReplyDelete
  8. Dark latte tu rasa dia pekat betul.. memang ohsem..

    ReplyDelete