Monday, January 21, 2019

author photo
Dapat Gift Nescafe Gold Dark Latte Dan Neccafe Original | Sebenarnya Cik Ash ni bukan peminat nescafe pun, tetapi aritu ada ternampak blog siapa entah kongsi dia dapat nescafe nampak macam teringin nak memcuba keluaran baru tu. Pada masa itu Cik Ash terus request sample tu.


Punya lama menunggu Nescafe Gold Dark Latte Dan Nescafe Original ni sampai ke pintu rumah Cik Ash, jeles pulak ramai yang dapat, kalau tak silap isi form ni pada puasa tahun lepas hahaha lama sangat nak sampai ke rumah ni. Cik Ash dapat produk pada 2 Januari aritu hari ini sempat nak kongsikan dekat blog. 

Cik Ash dah cuba minum nescafe gold Dark Latte tu boleh diterima tekak Cik Ash, tapi ada masalah sikit bila minum nescafe ni kan kepala jadi pusing hahaha, memang Cik Ash ni alahan pada nescafe la kut.
#dearnestle


So kepada korang nak jugak dapat produk daripada nestle ni boleh la register dekat SINI. Macam-macam ada barang yang akan di update dekat facebook #dearnestle ni. 

Ok la korang itu jer yang Cik Ash nak kongsi dengan korang semua mengenai gift yang Cik Ash dapat hihihi.. jumpa lagi nanti dientri yang lain ya.

This post have 20 komentar

avatar
adianiez AIDA delete January 21, 2019 at 10:25 AM

aida peminat nescafe original.
dah klik dah link tu :) hi hi hi hi

Reply
avatar
Dilah delete January 21, 2019 at 10:28 AM

wahh.. dapat sample nescafe.. dilah pun kureng kalau minum nescafe mcm tu je.. kalau mocha tu ok sikit..

Reply
avatar
PeRdU cINta delete January 21, 2019 at 11:08 AM

Alhamdulillah..dapat mencuba ya.

Reply
avatar
Anisa Anuar delete January 21, 2019 at 11:42 AM

wahhh Nisa mmg peminat nescafe...boleh la try~~

Reply
avatar
Cik Ash delete January 21, 2019 at 12:21 PM

Semoga ada rezeki aida dapat gift nanti

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete January 21, 2019 at 10:34 PM

Ccl peminat nescafe .. Bolwh cuba request ni

Reply
avatar
Cik Ash delete January 22, 2019 at 8:42 AM

Ha ah tu la dapat.. Sama kurang gak.. Saja try ni sedap tapi xboleh minum hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete January 22, 2019 at 8:42 AM

Alhamdulilah PC diberi peluang dapat cuba

Reply
avatar
Cik Ash delete January 22, 2019 at 8:43 AM

Try la nisa mana la tahu sesuai dengam tekak nisa nanti

Reply
avatar
Cik Ash delete January 22, 2019 at 8:43 AM

Tahu cik nor dapat awal lagi hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete January 22, 2019 at 8:44 AM

Ha ah sedap tapi gak cik ash ni xleh minum nescafe hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete January 22, 2019 at 8:44 AM

InsyaAllah nanti ada rezeki rabia tu

Reply
avatar
Cik Ash delete January 22, 2019 at 8:45 AM

Cuba CCL mana la tahu sesuai dengan tekak tu

Reply
avatar
mek yunie delete January 22, 2019 at 12:51 PM

waaaa. mek suka gok nescafe ni. tapi dop leh minum skmo. nanti angin. huhu

Reply
avatar
mamapp delete January 22, 2019 at 6:15 PM

wah bestnya.. tp mama xleh minum nescafe nanti pening

Reply
avatar
Sha Mohamed delete January 24, 2019 at 8:48 AM

Dark latte tu rasa dia pekat betul.. memang ohsem..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post