BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Tuesday, January 29, 2019

Dapat Gift Susu Anlene Cafe Latte

Dapat Gift Susu Anlene Cafe Latte | Entri ni taip dari pagi dan malam baru siap nak publish nak buat macam mana sekarang Cik Ash kena rehatkan mata daripada laptop buat sementara waktu. Siapa tak suka bila dapat gift kan. Setiap orang akan suka bila dapat request gift secara percuma. Cik Ash salah seorang daripada mereka.


Sebelum ini ternampak iklan video Stacy  minum susu anlene perisa cafe Latte ni rasa macam teringin nak cuba hahaha, apa lagi Cik Ash cepat-cepat request nak dapat percubaan jugak hahaha. 

Dalam iklan tu Stacy kata bila minum Cafe Latte rasa "UUMPH"!!! gitu hahaha...dalam video itu stacy kata la amat penting kita jaga tulang yang kuat, sendi dan otot kita ni. Kenapa stacy kata begitu sebabnya supaya hidup kita sentiasa aktif selalu. Jom nikmati rasa Anlene Cafe Latte dengan kopi yang sebenar.



Dalam 2 minggu menunggu gift ni sampai, akhirnya pada 17 januari aritu sampai dekat Cik Ash dengan pos biasa jer pun. Perasaan ni teruja bila dapat sample ni, Cik Ash sebenar kopi-kopi tak berapa nak minum biasa la apabila minum kopi kepala jadi pusing. hahaha.. tak tahu la kenapa.


Pada 19 jan aritu jam dalam pukul 9 lebih-lebih gitu, Cik Ash dah cuba minum Susu Anlene Cafe Latte ni, alhamdulilah tekak boleh menerima minum kopi daripada susu ni, lagi pulak yang paling tak terima memang mata tahan mengantuk hahaha, sampai pukul 3 lebih tak tidur duk layan cerita drama online jer masa tu. Hahaha.. 

Ok la korang itu jer Cik Ash nak bagi yang kita baru dapat gift Susu Anlene Cafe Latte dengan Kopi yang sebenar. So kepada korang ingin memcuba rasai pengalaman minum susu anlene daripada kopi ni boleh pergi Request Sample Free .

4 comments:

  1. Sha tak boleh nak minum susu Anlene nie.. Tak sesuai..
    Teringin nak cuba perasa kopi ini.. mesti sedap..

    ReplyDelete
  2. tak minum susu.. tapi yang rasa kuppi boleh la cuba nanti..

    ReplyDelete
  3. yana pulak kurang sikit susu susu ni heheheh , kopi fav

    ReplyDelete