Sunday, January 13, 2019

Lagu OST Drama Pujaan Hati Kanda

Lagu OST Drama Pujaan Hati Kanda |  Terima kasih kepada korang yang sudi memberi komen di entri Sekarang trending #dramapujaanhatikanda dekat media sosial.. Sampai blog Cik Ash kena tempias hahaha, Cik Ash ada share watak antogonis dalam drama pujaan hati kanda boleh baca dekat Watak Jahat Pali Dalam Pujaan Hati Kanda. 

 
Ost Drama Pujaan Hati Kanda


Seperti biasa la Cik Ash memang suka kongsi lagu-lagu yang terdapat dalam drama pujaan hati kanda  ni. Sebabnya selalunya ada yang mencari kan. Drama Pujaan Hati Kanda memang list Cik Ash layan la kadang tengok kat tv kadang tengok dekat tonton live. hahaha..

Di dalam drama Pujaan Hati Kanda ni ada lagu-lagu yang best-best antara lagu yang best, gigih Cik Ash tengok satu-satu dekat last habis cerita ni nak kongsikan lagu-lagu yang terdapat dalam drama ni, korang  boleh tengok dekat bawah ini :-

Lagu Tema


Penyanyi :Adira - Pujaan Hati
Lagu :Ikhwan Fatanna & Ayden Ali
Lirik : Arisz Rahman & Ikhwan Fatanna 
Terbitan : Nova Music (M) Sdn. Bhd
Video : https://www.youtube.com/watch?v=6D494eyzfSQ

Manakala untuk lagu-lagu sampingan yang ada di dalam drama Pujaan Hati Kanda ialah boleh tengok dekat bawah ini :- 


Penyanyi : Idayu - Suara Hati 
Lagu :  Ayden Ali & Ikwan Fatanna
Lirik : Arisz Abd Rahman, Ayden Ali, Ikhwan Fatanna, Roshaimi Mat Rosly
Penerbit : Arisz Rahman, Ayden Ali & Ikhwan Fatanna
Video : https://www.youtube.com/watch?v=399iNLO3chg

Akma : Rintik Hujan
Lirik : Kautsar
Penerbit :Kalsa Studio 2018
Video : https://www.youtube.com/watch?v=-nN2eaOcuZ4

Penyanyi : Ippo Hafiz - Amanda
Lirik :Ippo Hafiz
Penerbit : Fedtri Yahya & Ippo Hafiz
Hak Cipta : Indigital Music Sdn. Bhd.
Video : https://www.youtube.com/watch?v=6nWm7p60DOE

Penyanyi : Ippo Hafiz - Hujan Sepi 
Lirik : Ippo Hafiz
Video : https://www.youtube.com/watch?v=YCS8QYceBAo

Penyanyi : Ferhad - Definasi Cinta
Lirik : Dr Irma
Komposer : Dr Irma 
Hak Cipta : Dr Irma Entertaiment
Video : https://www.youtube.com/watch?v=-VrNkB5hWPA

Penyanyi : Amir Aswady - Tentang Kita 
Lirik : Amir Aswady 
Komposer : Amir Aswady
Hak Cipta : Tun Teja Records 
Video : https://www.youtube.com/watch?v=PeOTwo_b8Is

Penyanyi : Ir Radzi - Stay 
Lirik : Ir Radzi
Video : https://www.youtube.com/watch?v=11S0whG6AAM

Penyanyi : Ippo Hafiz Feat Sheryl Syazwanie - Saat Bahagia 
Lirik : Fedtri Yahya & Ippo Hafiz
Penerbit : Ippo Hafiz & Rudy Nastria
Hak Cipta - MVM Production Sdn. Bhd. 
Video :  https://www.youtube.com/watch?v=rJef02o1JNM

Itu jer antara lagu yang tersenarai dalam drama Pujaan Hati Kanda ni,  Lagu ni semua Cik Ash tak pernah dengar nanti kalau ada masa free boleh layan hihihi. Kesemuanya lagu Cik Ash cari dalam  last drama gigih cari satu untuk kongsi dekat blog ni.

9 comments: