BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Tuesday, February 5, 2019

Ayam KFC Parmesan Truffle Crunch

Ayam KFC Parmesan Truffle Crunch    | KFC dengan Suami Cik Ash tak berpisah mesti dia akan bawa Cik Ash pergi makan sebulan sekali. Alhamdulilah dapat makan kfc iklan terbaru di televisyen bersempenan dengan Tahun Baru Cina akan di sambut pada hari selesa ni. 
Ayam KFC Parmesan Truffle Crunch

Tak boleh tahan Cik Ash duk tengok  iklan dekat tv iklan Ayam KFC Parmesan Truffle Crunch kisahnya bermula pasangan suami isteri yang berusia, bersiap-siap untuk makan malam. Manakala Cik Ash selalu duk layan Maharaja lawak mega dari awal pertandingan sampai ke final. Dalam maharaja lawak mega sebelum ni tayang ayam kfc spicy gochujang crunch best dapat makan. Bila masuk ke minggu semi-final baru ada iklan Ayam KFC Parmesan Truffle Crunch ni.

So pada malam khamis aritu Cik Ash dan suami dapat rasa menu terbaru daripada KFC ni. Menu terbaru adalah Ayam KFC Parmesan Truffle Crunch. Kebetulan malam tu nak pergi shopping barang dapur dekat tesco kulim.. Memang sebulan sekali shopping dekat situ jer senang semua ada dekat situ. 

Review Cik Ash mengenai Ayam KFC Parmesan Truffle Crunch ini rasanya ayam tu terlebih masin sikit macam terbantut nak makan hahaha, suami pun kata begitu ayam ni macam terlebih serbuk maggi ke. Katanya lagi lebih baik makan ayam yang biasa ataupun Hot dan Spicy ok lagi. Bagi Cik Ash ayam ni sekejap iklan dekat KFC tak kekal lama hihihi, Lebih suka ayam kfc yang biasa dan hot n spicy lagi. Harap KFC kekalkan kfc. Untuk air pulak Cik Ash pilih lain hihihi nama air apa entah air tu rasa nak-nak macam air A &W jer bila kita minum.

So korang nak tahu rasa dia macam mana sila-sila ke KFC rasai la sendiri pengalaman makan Ayam KFC Parmesan Truffle Crunch ni , lepas komen la dekat entri ni nanti pengkongsian korang makan ya. Korang yang minat cheese mesti la suka ditaburkan dengan cheese parmesan di atas ayam.

Ok la korang itu jer Cik Ash nak kongsi bila dapat makan Ayam KFC Parmesan Truffle Crunch ni. Jumpa lagi nanti di entri yang lain...

#ayamkfc
#reviewcikash

13 comments:

  1. Mmmm niat nak try tapi bila baca review awk, saya berfikir. ayam terlebih masin? Better makan ayam original. ALamak megidam lagi . semalam tak jadi nak pergi.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. kaella haritu asyik cakap nak beli ni tapi sampai kfc tetap ambik snack plate. alahai

    ReplyDelete
  3. baca ni rasa terliur nak makan nanti and buat review jugak

    ReplyDelete
  4. baru nak rasa...kalau masin tak brapa syok nak menikmati ayam tu

    ReplyDelete
  5. Samalah Cik Ash, saya mula2 makan terasa macam makan ikan masin pulak. Dengan rasa yang masin dan berbau tu terbantut selera walaupun habis. Habis makan itu wajib..mahal kot harga satu set :P

    ReplyDelete
  6. kan masin kan truffle dia..hahaa..nad cicah dngan sos baru ok..hahaa

    ReplyDelete
  7. tengah posa fast food. tataula sampai bila ade KFC cheese ni kan..
    tapi kalo salted egg !! sanggop bukak posa fast food hehe..

    ReplyDelete