Sunday, February 3, 2019

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip | Permulaan bulan 2 nak rajinkan diri join giveaway semula setelah lama bercuti. Support rakan blogger yang selalu buat giveaway.Malam ni baru sempat nak update sambil-sambil layan AJL32 hihihi..

 #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019) 

Syarat-syarat nak join giveway By Mrs Pip pun senang  sangat tu yang teringin hari ini sibuk sikit bawa mak mentua rutin chek up harian dekat klinik malam  baru sempat nak buka blog  update entri. Disebabkan tak ada ideal nak menulis Cik Ash join giveaway jer untuk santai-santai malam. Dalam giveaway Mrs Pip suruh teka tarikh jatuh pada 18 Februari nanti. Cik Ash teka-teka tak tahu la betul tidak tekaan tarikh ni...

Kepada korang yang nak join giveaway ini sila klik banner dekat atas tu manakala tarikh tamat giveaway ini pada 28 Februari 2019 jam 8 malam. So jangan lupa join giveaway ni ya. 

Ok la korang Cik Ash nak undur diri dulu, rasa tak larat dah nak menghadap laptop ni hahaha, lengoh pinggan dah. Jumpa lagi esok di entri yang baru ya.

7 comments:

  1. Goodluck! Wanie pun join giveaway ni 😊

    https://goodcry.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  2. jalan2
    #jmbelog
    https://belogsjm.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA yang sama.
    Good luck ya

    ReplyDelete