Sunday, February 3, 2019

author photo
#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip | Permulaan bulan 2 nak rajinkan diri join giveaway semula setelah lama bercuti. Support rakan blogger yang selalu buat giveaway.Malam ni baru sempat nak update sambil-sambil layan AJL32 hihihi..

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019)
  


Syarat-syarat nak join giveway By Mrs Pip pun senang  sangat tu yang teringin hari ini sibuk sikit bawa mak mentua rutin chek up harian dekat klinik malam  baru sempat nak buka blog  update entri. Disebabkan tak ada ideal nak menulis Cik Ash join giveaway jer untuk santai-santai malam. Dalam giveaway Mrs Pip suruh teka tarikh jatuh pada 18 Februari nanti. Cik Ash teka-teka tak tahu la betul tidak tekaan tarikh ni...

Kepada korang yang nak join giveaway ini sila klik banner dekat atas tu manakala tarikh tamat giveaway ini pada 28 Februari 2019 jam 8 malam. So jangan lupa join giveaway ni ya. 

Ok la korang Cik Ash nak undur diri dulu, rasa tak larat dah nak menghadap laptop ni hahaha, lengoh pinggan dah. Jumpa lagi esok di entri yang baru ya.

This post have 7 komentar

avatar
PeRdU cINta delete February 3, 2019 at 11:11 PM

Selamat berehat.
Moga berjaya.

Reply
avatar
cutegrim delete February 7, 2019 at 1:17 PM

Goodluck! Wanie pun join giveaway ni 😊

https://goodcry.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

Reply
avatar
#JMBELOG delete February 7, 2019 at 6:28 PM

jalan2
#jmbelog
https://belogsjm.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

Reply
avatar
Mrs. A delete February 20, 2019 at 4:05 PM

Singgah dari GA yang sama.
Good luck ya

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post