Wednesday, March 20, 2019

Lagu OST Drama Encik Imam Ekspress

Lagu OST Drama Encik Imam Ekspress | Siapa kat sini layan drama ni, kita geng la ya.. Cik Ash setiap malam mesti layan drama ni dengan mak mentua Cik Ash. Satu kepala kakidrama hahaha.. syok la kan. 

https://3.bp.blogspot.com/-7eqnO8vsJG8/XIsV84FJ13I/AAAAAAAAYAU/zZw6mwUK0AceIkB-lK6s0AC8SmgvwM2qwCLcBGAs/s1600/encik%2Bimam%2Bekspres.JPG

Korang yang belum tengok lagi drama ni boleh baca Sinopsis Drama Encik Imam Ekspress dulu, Cerita ini best sebab ada budak isaac imam yang comel ni. Rupanya adik isaac ni adalah adik adam mikail la patut la tengok muka sama jer dengan abang dia.

Lagi pulak Cik Ash suka tengok lakonan Fikry Ibrahim hahaha, kalau ada drama yang jadi pelakon mesti terlayan la drama tu. Ingat lagi masa mula-mula dia masuk dalam dunia seni ni. Dia start dengan tv show lawak solo. Cik Ash pernah bagitaw dekat Fikry Ibrahim tak lama jadi pelakon sebab hensem hahaha.. Apa yang Cik Ash bagitaw dekat mok memang betul. Dah banyak pengarah drama dah ambik untuk jadikan pelakon dalam drama. 

Eh terlebih pulak bercerita pasal fikry sebenarnya Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua lagu yang terdapat di dalam Drama Encik Imam Ekpress ni, Lagu tema dia best dengar. 

Lagu Tema 

Penyanyi : Ismail Izani
Lagu : Bidadari 
Lirik : Omar K, Adib Hamdi, J.Jeevasingam, Ismail Izzani, Altimet
Hap Cipta : World Peace Entertaiment.

Di dalam Drama Encik Imam Ekspress ini turut ada juga lagu-lagu sampingannya. Antara lagu-lagu sampingan itu boleh tengok dekat bawah ini :-

Lagu : Sempurna
Penyanyi : Naim Daniel 
Lirik : Omar K, Adib Hamdi, Naim Daniel
Hak Cipta : World Peace Entertaiment

Lagu : Sekali Lagi 
Penyanyi : Naim Daniel 
Lirik : Naim Daniel 
Hak Cipta : World Peace Entertaiment

Lagu: Yang Pertama 
Penyanyi : The Faith 
Lirik : Omar K, Adib Hamdi, Ustaz Adnin
Hak Cipta : World Peace Entertaiment

Lagu : Sesuatu Yang Takkan Mungkin
Penyanyi : Shaz 
Lirik : Aepul Roza
Hak Cipta : Seventeen Eleven Music

Lagu : Vroom Vroom 
Penyanyi : Nabila Razali 
Lirik : Hael Husaini, Ezra Kong 
Hak Cipta : Seventeen Eleven Music

Lagu : Perasaanku 
Penyanyi : Fieya Julia 
Lirik : Amir Hariz
Hak Cipta : Aries Music Production 
 
Itu jer antara lagu yang Cik Ash jumpa ada  dalam drama Encik Imam Ekspress ni, Gigih Cik Ash tilik satu-satu part last drama ni nak tengok lagu apa yang ada dalam ni hahaha...Dengan keadaan masih sakit gagahkan diri nak update blog hihihi..Jumpa lagi nanti..

4 comments:

  1. nampak menarik drama ni tapi x sempat nak tengok..

    ReplyDelete
  2. kak duk tengok ulangan waktu tengahri kat pejabat. sambil buat kerja sambil curi-curi tengok tv, heheheh....

    ReplyDelete
  3. semua lagu dari ost ni rupanya mmmg best2

    ReplyDelete
  4. Mesti drama nie ditayangkan kat astro kan..

    ReplyDelete