Thursday, March 28, 2019

Macam-macam Sample Dapat

Macam-macam Sample Dapat | Assalamualaikum... alahai hari ini baru ada mood nak update blog, 2 hari tinggal blog sebab letih dan penat puasa ganti hihihi..Lagi pulak sekarang Cik Ash sibuk sikit dengan urusan rumah ni, sebab ada la nak ubahsuai tandas untuk kemudahan ibu mentua Cik Ash dah berusia ni. Nak ubaisuai tandas duduk dekat rumah ni lepas itu  nak ubaisuai dapur sikit. 

 

Cik Ash bab barang sample suka sangat nak request sampai tak ingat bila masa la Cik Ash mintak sample barang ni hihihi. Antara barang sample yang sampai dekat Cik Ash adalah Syampu Dove, Makanan Kucing Purina, Liberess.

syampu dove

Untuk sample Syampu dove tu Cik Ash dapat bulan Feb aritu, punya la lama tersimpan baru nak kongsi dekat blog hahaha... Cik Ash tak guna lagi syampu ni nanti dah guna Cik Ash kongsi dengan korang best ke tidak syampu ni. 

Makan kucing purina

Manakala untuk sample percubaan makanan kucing ni Cik Ash dapat pada 19 Mac aritu, Cik Ash bagi kucing dekat rumah makan, nampak dia suka dengan makanan ni, mesti puas dah makan makanan yang di bagi selalu ni, nampak kucing dekat rumah ni berselera sungguh.

liberess

Untuk Liberess pulak Cik Ash petang kemalrin entah bila tak tahu la tertiba sampai posman mari hantar hahaha... Yang dapat sebelum ni pun masih ada lagi tak pakai hihihi, nampak tu punya la minat request hahaha. 

Ok la korang itu jer nak kongsi orang rajin request sample free bila sampai nak kongsinya lambat hari ini baru ada peluang. Kalau korang yang jenis minat pergi la cepat-cepat isi hahaha.

14 comments:

  1. Selalu request Sample ni macam mana?

    ReplyDelete
  2. seronok dapat barang sample macam nie.. boleh kita cuba dahulu sebelum belikan cik ash..

    ReplyDelete
  3. Menariknya ni cik ash.. Alhamdulillah rezeki tu

    Husniey pun excited kalau dapat barang macam ni

    ReplyDelete
  4. ika ikut mood. dtg mood nak request sampel. haha gigih sgt.

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/03/book-review-samurai-by-dekna-lee.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Cik Ash bagi sis seronok dapat barang sample ni selain free ada elemen surprise di situ..

    ReplyDelete
  6. seronok tau bila dapat sample-sample ni, padahal kadang-kadang tak guna pun

    ReplyDelete
  7. Woww banyak dapat ye. Nak jugak la hehe

    ReplyDelete
  8. rezeki kucing di rumah nampaknya kan.. ;)

    ReplyDelete
  9. ekin try register try and review pula.Ada juga situ dapat.lebih kurang macam home tester club.

    ReplyDelete
  10. lama tak request samples from brands sampai dah tak tahu dah mana nak request, haha.

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete