Thursday, March 28, 2019

author photo
Macam-macam Sample Dapat | Assalamualaikum... alahai hari ini baru ada mood nak update blog, 2 hari tinggal blog sebab letih dan penat puasa ganti hihihi..Lagi pulak sekarang Cik Ash sibuk sikit dengan urusan rumah ni, sebab ada la nak ubahsuai tandas untuk kemudahan ibu mentua Cik Ash dah berusia ni. Nak ubaisuai tandas duduk dekat rumah ni lepas itu  nak ubaisuai dapur sikit. 

 

Cik Ash bab barang sample suka sangat nak request sampai tak ingat bila masa la Cik Ash mintak sample barang ni hihihi. Antara barang sample yang sampai dekat Cik Ash adalah Syampu Dove, Makanan Kucing Purina, Liberess.

syampu dove

Untuk sample Syampu dove tu Cik Ash dapat bulan Feb aritu, punya la lama tersimpan baru nak kongsi dekat blog hahaha... Cik Ash tak guna lagi syampu ni nanti dah guna Cik Ash kongsi dengan korang best ke tidak syampu ni. 

Makan kucing purina

Manakala untuk sample percubaan makanan kucing ni Cik Ash dapat pada 19 Mac aritu, Cik Ash bagi kucing dekat rumah makan, nampak dia suka dengan makanan ni, mesti puas dah makan makanan yang di bagi selalu ni, nampak kucing dekat rumah ni berselera sungguh.

liberess

Untuk Liberess pulak Cik Ash petang kemalrin entah bila tak tahu la tertiba sampai posman mari hantar hahaha... Yang dapat sebelum ni pun masih ada lagi tak pakai hihihi, nampak tu punya la minat request hahaha. 

Ok la korang itu jer nak kongsi orang rajin request sample free bila sampai nak kongsinya lambat hari ini baru ada peluang. Kalau korang yang jenis minat pergi la cepat-cepat isi hahaha.

This post have 14 komentar

avatar
ejulz delete March 28, 2019 at 10:11 AM

terbaek.. murah rezeki :)

Reply
avatar
ninja delete March 28, 2019 at 10:13 AM

Selalu request Sample ni macam mana?

Reply
avatar
Sha Mohamed delete March 28, 2019 at 10:14 AM

seronok dapat barang sample macam nie.. boleh kita cuba dahulu sebelum belikan cik ash..

Reply
avatar
Cik Nor delete March 28, 2019 at 11:09 AM

wow..banyak nya..mtk skit..:)

Reply
avatar
Husniey Husain delete March 28, 2019 at 1:27 PM

Menariknya ni cik ash.. Alhamdulillah rezeki tu

Husniey pun excited kalau dapat barang macam ni

Reply
avatar
Ika.S delete March 28, 2019 at 2:29 PM

ika ikut mood. dtg mood nak request sampel. haha gigih sgt.

Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/03/book-review-samurai-by-dekna-lee.html?m=1

Reply
avatar
I am LZ delete March 29, 2019 at 10:09 AM

Cik Ash bagi sis seronok dapat barang sample ni selain free ada elemen surprise di situ..

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 1, 2019 at 9:59 PM

seronok tau bila dapat sample-sample ni, padahal kadang-kadang tak guna pun

Reply
avatar
Ciktie delete April 1, 2019 at 11:20 PM

Woww banyak dapat ye. Nak jugak la hehe

Reply
avatar
aizamia3 delete April 2, 2019 at 9:18 AM

rezeki kucing di rumah nampaknya kan.. ;)

Reply
avatar
azlina ina delete April 17, 2019 at 8:22 AM

ekin try register try and review pula.Ada juga situ dapat.lebih kurang macam home tester club.

Reply
avatar
ieyra h. delete April 21, 2019 at 12:47 PM

lama tak request samples from brands sampai dah tak tahu dah mana nak request, haha.

ieyra h. | blog

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post