Thursday, March 21, 2019

Segmen Bloglist SiHIJO| 2019

Segmen Bloglist SiHIJO| 2019 | Malam ni terpanggil nak buka blog saja-saja suka Cik Ash join la segmen daripada blogger yang buat. Support mereka mana la tahu ada rezeki tersenarai dalam bloglist hihihi.

 


Sebenarnya Cik Ash buka blog nak taip entri yang pagi tadi duk tertangguh hahaha, yang itu tak siap lagi nak taip tengok jam dah lewat ni tu ambik masa intai-intai ada ke blogger buat giveaway or segmen. 

Korang yang nak join segmen ni klik banner dekat atas. Syarat dia pun senang tak susah pun. Tak rugi pun join segmen ni, boleh tambah kawan-kawan baru nanti kan. Jom memeriahkan segmen ni. 

Ok la korang ringkas entri malam ni. Cik Ash out dulu nak tidur dah selamat malam semua. Jumpa lagi kalau ada masa nanti Cik Ash update entri ya.

7 comments: