BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Monday, April 1, 2019

2019 Comeback GiveAway by Cik Roxa

2019 Comeback GiveAway by Cik Roxa | Alahai hari ini baru dah masuk 1 April 2019 sekejap masa berjalan tak lama dah kita nak puasa.. Alhamdulilah puasa ganti Cik Ash habis tunaikan. Sebab tu lama menyepi tak ada entri baru dekat blog.. Hari ini baru buka blog mood rajin join giveaway yang rakan blogger buat support mereka.

http://cikroxa.blogspot.com/2019/03/2019-comeback-giveaway-by-cik-roxa.html 

Kalau korang yang ingin giveaway ini boleh la klik banner dekat atas tu, syarat untuk join giveaway pun senang dah boleh ikut sebab tu la Cik Ash join. Hadiah bakal pemenang dapat pun menarik, mana la taw korang yang join adalah salah seorang pemenang yang bertuah rezeki tu. 

Ok la itu jer untuk waktu ni Cik Ash update blog join giveaway ni, jumpa lagi entri yang di bulan april permulaan muka buku baru..

11 comments:

  1. haah la..tak lama lagi masuk bulan puasa...kejap je kann

    all the best cik ash!

    ReplyDelete
  2. Thanks for joining the GA, here the link of participants list
    >>
    http://cikroxa.blogspot.com/2019/04/senarai-peserta-2019-comeback-giveaway-by-cik-roxa.html

    All the best Cik Ash ~ ^^

    ReplyDelete
  3. goodluck . follow dari GA yang sama
    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2019/03/2019-comeback-giveaway-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete