Monday, April 1, 2019

author photo
2019 Comeback GiveAway by Cik Roxa | Alahai hari ini baru dah masuk 1 April 2019 sekejap masa berjalan tak lama dah kita nak puasa.. Alhamdulilah puasa ganti Cik Ash habis tunaikan. Sebab tu lama menyepi tak ada entri baru dekat blog.. Hari ini baru buka blog mood rajin join giveaway yang rakan blogger buat support mereka.

 

Kalau korang yang ingin giveaway ini boleh la klik banner dekat atas tu, syarat untuk join giveaway pun senang dah boleh ikut sebab tu la Cik Ash join. Hadiah bakal pemenang dapat pun menarik, mana la taw korang yang join adalah salah seorang pemenang yang bertuah rezeki tu. 

Ok la itu jer untuk waktu ni Cik Ash update blog join giveaway ni, jumpa lagi entri yang di bulan april permulaan muka buku baru..

This post have 11 komentar

avatar
Sunah Sakura delete April 1, 2019 at 2:37 PM

haah la..tak lama lagi masuk bulan puasa...kejap je kann

all the best cik ash!

Reply
avatar
Cik Roxa delete April 3, 2019 at 4:55 AM

Thanks for joining the GA, here the link of participants list
>>
http://cikroxa.blogspot.com/2019/04/senarai-peserta-2019-comeback-giveaway-by-cik-roxa.html

All the best Cik Ash ~ ^^

Reply
avatar
Aiman Salleh delete April 3, 2019 at 11:22 PM

goodluck . follow dari GA yang sama
https://thejagungspirasi.blogspot.com/2019/03/2019-comeback-giveaway-by-cik-roxa.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post