Sunday, April 28, 2019

Entri Terbaik Mac 2019

Entri Terbaik Mac 2019 | Seperti biasa bila masuk bulan baru Cik Ash akan update entri terbaik dekat blog ni. Lama menghilang tak update.. Ada yang rindu entri Cik Ash ke.. Agak terlewat untuk kongsikan entri ni. Nak buat macam mana sekarang Cik Ash tak sempat nak tengok blog. Di sebabkan busy dengan keadaan rumah yang sedang proses pembaikpulih untuk memberikan keselesaan kepada  mak mentua Cik Ash dah berusia dan ada sakit lutut.

Entri Terbaik Mac 2019


Sebab sekarang ruang nak intai media sosial dan blog tak sempat lagi, ni kebetulan online tu tertaip entri terbaik untuk bulan mac ni. Traffik blog nampak menurun sekarang huhuhu.. InsyaAllah bila rumah dah kembali pulih kalau ada masa free Cik Ash akan update loni masih kesibukan hihihi maaf kepada korang semua yang tak jemu singgah dah tinggal jejak dekat blog ni. 

Maaf juga buat korang yang Cik Ash tak sempat nak blogwalking sekarang nanti ada masa Cik Ash pergi boom ya. Antara entri terbaik yang terdapat di dalam blog Cik Ash jom la baca dan tengok entri mana paling ramai yang view.

1. Lagu OST Drama Encik Imam Ekspress - Drama ni best suka lakonan fikry ibrahim,neyldia, dan adik isaac imam.

2. Resepi Ayam Guna Air Fryer - Saja suka kongsi cara Cik Ash goreng ayam guna air fryer.

3. Lagu OST Drama Leftenan Zana  - Lagu tema dalam Leftenan Zana ni best tambah lagu MATA nyanyi Ayda Jebat tu..

4. Resepi Timun Tumis Air - Masih sama ada lagi yang view resepi ni, Tak sangka entri resepi paling simple ni, masih ada yang cari walaupun dah lama kongsi pada tahun 2017 lagi. Pageview entri ni dah cecah 4K view. Yang paling Cik Ash gembira berada di pages pertama google Alhamdulilah.

5. Drama Encik Imam Ekspress  - Ni Sinopsis drama Encik Imam Ekspress.

6. Resepi Lempeng Gula Merah - Resepi Lempeng Gula merah ni pun saja-saja suka nak cuba buat tak sangka pulak ramai yang cari hahaha...

7. Resepi Jeruk Jambu Air - Ni Jambu Air tu kita boleh buat jeruk, Cik Ash cuba buat dan kongsikan dekat blog. Tak sangka jadi popular resepi ni.



10. Angin Ribut Berlaku Dekat Taman Perumahan -






Ok la korang itu jer antara entri terbaik untuk Mac 2019 di blog Cik Ash. Jemput la baca entri di atas hihihi..


15 comments: