BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Sunday, April 14, 2019

Lagu OST Drama Jodoh Jodoh Anissa

Lagu OST Drama Jodoh Jodoh Anissa | Siapa kat sini layan drama 100 episode ni, hihihi, kita geng la. Panjang sungguh telenovela ni. Nak sampai 100 episode tu macam-macam terjadi. Terima kasih buat korang masih singgah baca blog Cik Ash ni.



Cik Ash layan drama ni sebab di dalam banyak pelakon-pelakon yang berbakat berlakon, lagi pulak ramai pelakon tu. Paling berkesan Cik Ash sampai emo tengok drama watak Fizz Fairuz tu abang yang terlampau jahat sanggup buat adik annisa dalam kesusahan. Geram rasa dekat Fizz Fairuz hahaha.Sebenarnya Cik Ash update ni nak kongsi dengan korang antara lagu-lagu yang terdapat di dalam Drama Jodoh Jodoh Anissa. 

Lagu Tema 

Tajuk Lagu : Sambil 
Penyanyi : Amira Othman & Irfan Haris
Komposer : Haiqal Iskandar & Irfan Haris
Lirik : Ubaidillah 
Hak Cipta : Seventeen Eleven Music
Video : https://www.youtube.com/watch?v=nrqcTpAJ0PQ

Manakala untuk lagu-lagu sampingan yang ada di dalam drama Jodoh Jodoh Anissa ialah boleh tengok dekat bawah ini :-

 

Tajuk Lagu : Hatiku Milikmu
Penyanyi : Siti Nordiana 
Penulis : Shana 
Seventeen Eleven Music 
Video :  https://www.youtube.com/watch?v=7V4KJtxOxk0


https://2.bp.blogspot.com/-Wy02FvBOi00/XDsduwmF6HI/AAAAAAAAWGU/VIBraXxekZoRYVGEwXkflzPZFkrKsnjXgCLcBGAs/s1600/idayu.png

Tajuk Lagu : Suara Hati 
Penyanyi : Idayu 
Lagu : Ayden Ali & Ikhwan Fatanna
Lirik : Arisz Abd Rahman, Ayden Ali,Ikhwan Fatanna,Roshaimi Mat Rosly
Pernebit : Arisz Rahman, Ayden Ali & Ikhwan Fatanna 
Video : https://www.youtube.com/watch?v=399iNLO3chg


Tajuk Lagu : Aku Cinta Mati
Penyanyi : Adi Priyo
Lirik : Garuda 
Lagu : Garuda 
Video :  https://www.youtube.com/watch?v=_1Si0gRq5k4

Ni adalah antara lagu-lagu Cik Ash selengkor dalam drama Jodoh Jodoh Anissa gigih tengok berulang-ulang kali nak tangkap lagu-lagu dalam drama ni hahaha... So korang kalau teringin nak tengok antara lagu ost drama yang lain boleh singgah baca dekat OST Lagu Drama .

4 comments: