Thursday, May 2, 2019

author photo
Lagu OST Drama Kamar Kamariah |Siapa dekat sini layan drama Kamar Kamariah ni, Cik Ash salah seorang layan, sekarang masa nak menulis blog jadi mood kelaut lagi pulak sekarang agak penat sikit dengan keadaan rumah yang belum baikpulih sepenuhnya. Sebab tu dah jarang nak update blog. 



Ni sebab rajin tulis OST lagu dekat blog sebab ada yang cari lagu ni dekat blog Cik Ash so apa lagi Cik Ash selongkar akhir drama ni nak tengok lagu apa yang terdapat dalam Kamar Kamariah ni.Drama ni memang emosi geram rasa tengok Fizz Fairuz pukul Nabila Huda tu. Dari muda sampai ke tua kena seksa. Kesian pulak tengok. Tambahan yang buat drama ni pulak Rosyam Nor pilih pelakon yang berbakat kan.Antara lagu yang terdapat dalam Drama Kamar Kamariah adalah seperti di bawah :- 

Lagu Tema 

Tajuk Lagu :Aku Bukan Malaikat 
Penyanyi : Dato' Siti Nurhaliza 
Lirik : Opick, Dian 
Album :Simetrisiti 
Hak Cipta : Universal Music Malaysia

Manakala untuk lagu lain yang terdapat dalam Drama Kamar Kamariah ialah seperti di bawah :- 

Tajuk Lagu : Misteri 
Penyanyi : Ernie Zakri
Lirik : Gouffran & Sang Hitam 
Hak Cipta : FMC Music Sdn Bhd 

Tajuk Lagu : Hatiku Milikmu
Penyanyi : Siti Nordiana 
Penulis : Shana 
Seventeen Eleven Music 
Video :  https://www.youtube.com/watch?v=7V4KJtxOxk0


Tajuk Lagu : Kisah Antara Kita 
Penyanyi : One Avenue Band 
Lirik : Reyhan 
Hak Cipta : Future Music Entertaiment 

Ok la korang itu jer antara lagu yang Cik Ash jumpa dalam Drama Kamar Kamariah ni. Lagu yang pernah Cik Ash dengar sebelum ni juga. So korang kalau teringin nak tengok antara lagu ost drama yang lain boleh singgah baca dekat OST Lagu Drama .

This post have 4 komentar

avatar
ray delete May 2, 2019 at 11:55 AM

okay i'm not too fond of this but maybe i can try listening to these songs too. hehe

Reply
avatar
mamapp delete May 3, 2019 at 6:25 PM

oo lagu siti nordiana dari cerita ni ye

Reply
avatar
Riyan Laiyan delete May 4, 2019 at 5:56 PM

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Jom follow blog and Visit https://www.iyaseo.id/
. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
. Komen yang baik2 sahaja ye..
. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi.

Reply
avatar
Rodiah Amir delete May 5, 2019 at 2:34 AM

Weh tak tengok drama ni sebab tajuk dia hahahhaha ingat cite kelakar

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post