BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Monday, June 3, 2019

Alhamdulilah Menang Giveaway SapsIbuBapa.net Di Mialiana.com

Alhamdulilah Menang Giveaway SapsIbuBapa.net Di Mialiana.com | Assalamualaikum...Hai korang semua, tak lama dah kita raya ni. Macam mana dengan persiapan raya korang dah selesai semua ke. Cik Ash last minute cari nak buat macam mana dengan keadaan rumah baru siap baiki.. Kelam kabut la sikit.


Alhamdulilah bulan Ramadan  rezeki Cik Ash menang giveaway yang dianjurkan bulan puasa aritu, sebelum Cik Ash pernah gak dapat hadiah giveaway daripada kak Mialiana. Blog Suami Cik Ash yang dapat tetapi lupa nak bagi detail sebab masa tu tak online blog sibuk. So kali hadiah tu tebus kembali dapat semula.. Kiranya rezeki dapat pulak tu Alhamdulilah.. 

Hadiah yang dimenangi Oleh Cik Ash adalah wang tunai RM50. Duit telah masuk dalam account dah buat keluar untuk guna shopping barang raya dah. Terima kasih kepada Kak Mialiana dan penganjur giveaway kak mia iaitu sapsibubapa.net. Nampak gambar dekat atas tu no bertuah Cik Ash adalah No 2. Alhamdulilah rezeki ramadan. 

Ok la korang Cik Ash nak out dulu, nak pergi cari barang kat luar sikit, hari selasa Cik Ash nak bertolak balik kelantan dah doakan perjalanan kami dipermudahkan ya. Jumpa lagi nanti kalau ada masa Cik Ash update menu raya dekat ig dan facebook. Lagi pulak raya kedua ni adik bongsu Cik Ash kahwin mesti banyak gambar hahaha...

13 comments: