Thursday, August 1, 2019

author photo
Bulan April Tahun 2019 Dah | Terlebih dahulu Cik Ash ingin mengucapkan terima kasih kepada korang yang sudi memberi komen dekat entri Tauhu Sumbat Goreng Yang Mudah. Hari ini bermula bulan baru. Dah masuk bulan 8 untuk tahun 2019. Sekejap jer rasa tak lama dah masuk tahun 2020 la. Eh beberapa hari lagi kita bakal menyambut Hari Raya Aidiladha pulak. 



Raya Haji ni korang beraya di mana, Cik Ash tahun beraya dekat Kedah,Lagi pulak tahun ni Mak Mentua Cik Ash nak sponsor buat rumah terbuka hihihi sambil-sambil buat makan. Siapa raya dekat kulim kedah rojer-rojer la Cik Ash nanti Cik Ash bagi location ke rumah ya. 

Bulan Julai aritu baru ada semangat nak menulis dekat blog itu pun boleh dapat menaip entri pada bulan lepas. Rumah alhamdulilah dah siap semua, mengemasnya la masih ada belum siap sepenuhnya lagi. Biasa la Cik Ash seorang-seorang yang mengemas, suami ada la juga menolong waktu dia bercuti kerja itu pun angkat barang-barang yang berat. 




Sepanjang bulan Julai 2019 aritu entri dekat blog hanya 13 entri jer tulis dekat blog, nampak tu kekurangan menulis sekarang, bila mood nak datang ni, Cik Ash jadi bukan sebab apa entah la sekarang nak tempukan blog tak berapa nak fokus sangat. Maybe penat duk mengemas rumah la kut jadi begini. Sekejap jer dah bulan Ogos ni, permulaan bulan Ogos sibuk dengan urusan luar, ada yang perlu diselesaikan dahulu, InsyaAllah bila ada masa Cik Ash cuba ruangkan masa untuk menulis entri dekat blog ni. Semoga bulan 8 dimurahkan rezeki dengan job menulis dekat blog. 

Ok la korang semua itu jer untuk hari ini Cik Ash gigih update dekat bulan, nanti kalau ada kelapangan Cik Ash pergi blogwalking blog korang ya. InsyaAllah. 

This post have 3 komentar

avatar
Nurulatika Yunus delete August 1, 2019 at 2:12 PM

Keep on blogging kak. Semoga dipermudahkan segala urusan..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete August 2, 2019 at 11:35 PM

teruskan rajin kak.. kite ni mood malas menerpa.
memang tak jalan langsung hehe..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post