Sunday, September 29, 2019

author photo
Astro Bagi Siaran Percuma |Assalamualaikum, Terima kasih kepada korang sudi membaca dan memberi komen dekat entri Lagu Ost Drama Lelakimu Yang Dulu. Cik Ash ada berita baik untuk pelanggan astro yang suka siaran percuma ni mesti gembira bila baca entri ni. 

Astro Bagi Siaran Percuma 

Rasa nya kali ketiga astro bagi siaran percuma ni Cik Ash pernah kongsi dekat blog sebelum ni boleh baca mengenainya dekat entri  2017  dan 2018 . Mesti korang nak tahu kenapa Astro bagi tayangan percuma untuk semua channel ni. Apa yang Cik Ash tahu mereka ada menang Award kiranya tanda ucapan terima kasih kepada pelanggan setia kan astro bagi selama 2 minggu bermula 29 September hingga 13 Oktober. Kecuali astro first dan best jer tidak dibuka untuk tontonan percuma.

Happy la bila dapat tengok channel yang kita tak langgan tu, tambah astro movie kadang ada cerita yang best masa ni ruang nak tengok filem english hahaha, Cik Ash cerita english slow sikit nak ikuti. Tapi nak layan sokmo tv tak boleh juga sebabnya nanti kacau mak mentua nak tengok astro kegemaran beliau astro go shop hahaha. 

Nanti duk sakan layan movie dekat astro kerja rumah kat rumah tak buat hahaha, Cik Ash buat kerja rumah sekejap buat sekejap berhenti biasa la seorang-seorang buat ni kadang penat juga, tambah tangan tak boleh nak lasak buat kerja kalau tak jadi sakit sendi tangan hihihi. 

Ok la korang Cik Ash nak undur diri dulu, kalau ada salah dan silap dalam tulisan ni harap dimaafkan ya. Jumpa lagi nanti. Semoga korang yang berpeluang tengok channel free tu happy la ya. hihihi.

This post have 23 komentar

avatar
Jari Manis delete September 30, 2019 at 12:04 AM

Wahh! X kuar umah la mcm ni hihih

Reply
avatar
Ana Suhana delete September 30, 2019 at 3:27 PM

Eh baru tau ni.tq share cik ash.

Reply
avatar
sayanakhiburan delete September 30, 2019 at 3:44 PM

best astro bagi channel free ni.. boleh melayan movie dengan channel siasat2 tu.. hehehe

Reply
avatar
Cik Ash delete September 30, 2019 at 6:14 PM

Hihihi semalam layan hindi bolloyone hahhaa

Reply
avatar
Cik Ash delete September 30, 2019 at 6:15 PM

Ekin memang xkeluar rumah hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete September 30, 2019 at 6:16 PM

Hihihi kan kita layan movie hindi bollyone tu

Reply
avatar
NiniHanini delete October 1, 2019 at 12:52 AM

Harap-harap dapat HBO dan FOX movies free XD

Reply
avatar
A m m i delete October 1, 2019 at 11:43 AM

thanks bagi tau...ammi tak alert pun sebab few days ni tv jarang on. Anak nak periksa.

Reply
avatar
Takaful Keluarga Terbaik delete October 1, 2019 at 2:05 PM

Saya akan tunggu setiap tahun siaran percuma yang astro bagi ni... sbb masa ni la nak dapat layan movie2 dan filem2 english dkt channel hbo dan yang seangkatan dengannya.. dah blh agak masa bila yang astro akan bagi sbb seolah2 mcm event tahunan dalam calendar perkhidmatan astro..

Reply
avatar
I am LZ delete October 1, 2019 at 3:37 PM

Nice sharing Cik Ash kalau tidak LZ tak tahu berita ni..

Reply
avatar
nurul aqidah azahar delete October 1, 2019 at 9:11 PM

baru tau td buka Tv dpt siaran free...rupanya dr 29hb lg..hehe.kite baru tgk td

Reply
avatar
Mrs. A delete October 2, 2019 at 11:34 AM

Oh! sebab ni ke Asstro bagi siaran percuma tu

Reply
avatar
Sunah Sakura delete October 3, 2019 at 2:00 PM

ooo sebab dapat award ek diorang kasi free channel sekejap...patut laaa

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2019 at 7:07 PM

Dapat tu nini try tengok channel tu

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2019 at 7:08 PM

Sama2 hihihi.. Rumah ni cik ash jarang tv bila ada channel free baru la pulun layan hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2019 at 7:09 PM

Hihiho sama la kita tggu gak.. Ha ah betul tu dah macam event tahunan jer bila astro bagi percuma

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2019 at 7:10 PM

Cik Ash ternampak iklan tu laju tgk hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2019 at 7:10 PM

Ha ah sbb menang arward hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2019 at 7:11 PM

Ha ah sebab diaorg dapat award kasi la free hahaha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post