Sunday, September 29, 2019

Astro Bagi Siaran Percuma

Astro Bagi Siaran Percuma |Assalamualaikum, Terima kasih kepada korang sudi membaca dan memberi komen dekat entri Lagu Ost Drama Lelakimu Yang Dulu. Cik Ash ada berita baik untuk pelanggan astro yang suka siaran percuma ni mesti gembira bila baca entri ni. 

Astro Bagi Siaran Percuma 

Rasa nya kali ketiga astro bagi siaran percuma ni Cik Ash pernah kongsi dekat blog sebelum ni boleh baca mengenainya dekat entri  2017  dan 2018 . Mesti korang nak tahu kenapa Astro bagi tayangan percuma untuk semua channel ni. Apa yang Cik Ash tahu mereka ada menang Award kiranya tanda ucapan terima kasih kepada pelanggan setia kan astro bagi selama 2 minggu bermula 29 September hingga 13 Oktober. Kecuali astro first dan best jer tidak dibuka untuk tontonan percuma.

Happy la bila dapat tengok channel yang kita tak langgan tu, tambah astro movie kadang ada cerita yang best masa ni ruang nak tengok filem english hahaha, Cik Ash cerita english slow sikit nak ikuti. Tapi nak layan sokmo tv tak boleh juga sebabnya nanti kacau mak mentua nak tengok astro kegemaran beliau astro go shop hahaha. 

Nanti duk sakan layan movie dekat astro kerja rumah kat rumah tak buat hahaha, Cik Ash buat kerja rumah sekejap buat sekejap berhenti biasa la seorang-seorang buat ni kadang penat juga, tambah tangan tak boleh nak lasak buat kerja kalau tak jadi sakit sendi tangan hihihi. 

Ok la korang Cik Ash nak undur diri dulu, kalau ada salah dan silap dalam tulisan ni harap dimaafkan ya. Jumpa lagi nanti. Semoga korang yang berpeluang tengok channel free tu happy la ya. hihihi.

24 comments:

  1. best astro bagi channel free ni.. boleh melayan movie dengan channel siasat2 tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi kan kita layan movie hindi bollyone tu

      Delete
  2. Harap-harap dapat HBO dan FOX movies free XD

    ReplyDelete
  3. thanks bagi tau...ammi tak alert pun sebab few days ni tv jarang on. Anak nak periksa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 hihihi.. Rumah ni cik ash jarang tv bila ada channel free baru la pulun layan hahaha

      Delete
  4. Saya akan tunggu setiap tahun siaran percuma yang astro bagi ni... sbb masa ni la nak dapat layan movie2 dan filem2 english dkt channel hbo dan yang seangkatan dengannya.. dah blh agak masa bila yang astro akan bagi sbb seolah2 mcm event tahunan dalam calendar perkhidmatan astro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihiho sama la kita tggu gak.. Ha ah betul tu dah macam event tahunan jer bila astro bagi percuma

      Delete
  5. Nice sharing Cik Ash kalau tidak LZ tak tahu berita ni..

    ReplyDelete
  6. baru tau td buka Tv dpt siaran free...rupanya dr 29hb lg..hehe.kite baru tgk td

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Ash ternampak iklan tu laju tgk hahaha

      Delete
  7. Oh! sebab ni ke Asstro bagi siaran percuma tu

    ReplyDelete
  8. ooo sebab dapat award ek diorang kasi free channel sekejap...patut laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah sebab diaorg dapat award kasi la free hahaha

      Delete
  9. Bosan movie hbo fox tu semua cte ulang2 dr dlu.. 2018 ak buang movie dr langganan.. Sbb tiap 2 3 bulan mst ad cte yg diulang. Bila dpt free ni sja tgk hbo fox ni.. Ehh lahh cte yg sama jugak yg diulang2 🤦‍♂️ sedih

    ReplyDelete