Saturday, September 14, 2019

Hasil Design T-Shirt Rekaan Sendiri Dengan Custom.MY

Hasil Design T-Shirt Rekaan Sendiri Dengan Custom.MY | Assalamualaikum...Selamat pagi.. Terlebih dahulu Cik Ash ingin ucapkan terima kasih kepada korang yang sudi memberi komen dekat entri Pageview Blog Cik Ash Cecah 1 Juta Alhamdulilah. Hari ini Cik Ash ingin berkongsi dengan korang semua mengenai satu laman sesawang yang boleh hasilkan design rekaan sendiri dengan Custom.my.



Sekarang semuanya dihunjung jari apa-apa semua online sekarang design chek hasil kerja rekaan ataupun gunakan jer rekaan sediaada tu selepas tu  jelaskan bayaran lepas tu tunggu jer barang yang kita design tu sampai ke depan rumah kan. Dah tak payah nak susah pergi pusing-pusing kedai percetakan. Dekat Custom.My semua produk ada pilih jer korang nak design apa.

Kenapa Mesti Pilih Custom.My 

1. Mencetak lebih pada 200 jenis produk 

Di dalam custom.my terdapat lebih pada 200 jenis produk yang ditawarkan. Bila tengok laman sesawang custom.my ni macam tak percaya pulak bukan setakat kita degisn t-shirt tu, apa banyak lagi produk yang boleh design dekat sana. Klik jer dekat bahagian Home Decoration tu. 

2. Tiada minimun order 

Dari order pulak ianya sangat berbaloi sebab tiada minimun order. Selalunya kalau untuk printing lain perlu kena tempah minimun 100 kuantiti kan. Bila dengan custom.my ni tak perlu nak buat 1 unit pun boleh.

3. Servis Yang Pantas

Untuk servis custom.my ni memang pantas. Kalau korang tertiba nak produk dalam keadaan yang terdesak korang tak perlu risau sebab pihak Custom.My akan seadaya upaya menyiapkan tempahan korang. 



Boleh Dipercayai Oleh Banyak Syarikat Besar

Tambahan pulak nak cari syarikat printing kena tengok hasil yang terbaik dan boleh dipercayai. Apa yang Cik Ash tengok di Custom.My ni banyak tempat pengajian yang menggunakan khidmat percetakan daripada Custom.My tau. Antaranya adalah seperti berikut :- 







  • Universiti Teknologi Petronas (UTP)
  • Universiti Kuala Lumpur (UNIKL)
  • Universiti Selangor (UNISEL)
  • iFlix
  • CIMB Foundation
  • KPTM

Jom Tempah Custom T-shirt Anda di Custom.My Sekarang!

Rugi kalau korang tidak tempah dengan Custom.My ni. Ianya menyediakan servis percetakan terbaik. Kalau korang seorang ada bakat pandai melukis ke, mereka boleh mendesign dan korang boleh meminta mereka print banyak-banyak untuk korang jual. Mana tahu boleh dijadikan satu income untuk diri sendiri ni. Untuk info lanjut, korang boleh terjah link kat bawah ini.




ALAMAT PERNIAGAAN :



Custom My Printing Sdn Bhd,

No 46A, Hala Taman Meru 11,

Meru 2B, 30020 Ipoh.

waktu operasi : 9 am - 6 pm ( Isnin - Jumaat )

TELEFON : 05 - 525 2144
WHATSAPP : 013 - 484 580

16 comments:

  1. Replies
    1. Memang menarik macam2 ada dekat sana kita boleh design tggu diaorg print jer

      Delete
  2. Senangnya ada servis macam ni. Sangat memudahkan kita! :)

    ReplyDelete
  3. Perhhh baik lah. Senangnya boleh custom sndiri dari rumah!

    ReplyDelete
  4. Niceeee. Senanglah if ada event keluarga ke boleh tempah je dari sini hehe

    ReplyDelete
  5. Suka tengok yang ada banyak pilihan macam ni, senang kia nak buat pilihan kan :)

    ReplyDelete
  6. Bagi hadiah Kat org pun cantik juga ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu bagi hadiah dekat org cantik dah mudah

      Delete
  7. Bagi hadiah dekat kwn2 ni mesti dia suka

    ReplyDelete