Wednesday, September 18, 2019

Lagu Ost Drama Mimpi Yang Sempurna

Lagu Ost Drama Mimpi Yang Sempurna | Seperti biasa la Cik Ash ni suka sangat nak kongsi Ost dalam drama dekat blog ni.. Drama yang Cik Ash layan jer selalu kongsi dekat blog ni.. Siapa dekat sini ada layan drama lakonan Aqasha dan Tiz Zaqyah ni. Best pulak tengok mereka dua ni berlakon teringat drama lakonan  suatu ketika dahulu Deejavu Di Kinabalu. Eh hampir terlupa nak terima kasih kepada korang yang sudi memberi komen dekat entri Masak Gulai Lemak Kuning Ikan Talang Segar.


Lagu Ost Drama Mimpi Yang Sempurna 

Drama ini best sangat lakonan Aqasha dan Tiq Zakiyah pulak tu, Cik Ash tak miss lagi tengok drama ni tu pun tengok online hahaha... Biasa tv mak mentua layan drama beliau malas nak berebut hihihi. Dalam drama Mimpi Yang Sempurna ini ada  lagu yang best-best boleh didengar antara lagu yang terdapat dalam ini ialah :

Lagu Tema 

Penyanyi : Ara Johari Lagu : Bunga Komposer: Hang Nadim, Laq & Kadok Lirik : Hang Nadim
Klip Video : https://www.youtube.com/watch?v=J-rVfkZdTbE


Manakala antara lagu lain yang terdapat dalam drama Mimpi Yang Sempurna ialah :-

Tajuk Lagu : Sambutlah Kasih
Penyanyi : LoveHunters
Klip Video : https://www.youtube.com/watch?v=bCemC0Jw5qA

Tajuk Lagu : Rahsia Kita 
Penyanyi : Khai Bahar & Fatin Husna
Komposer : Harris Yusof
Klip Video : https://www.youtube.com/watch?v=8tHWnBMPbYE

Tajuk : Tentang Rasa 
Penyanyi : Astrid 
Klip Video : https://www.youtube.com/watch?v=HaqHDqP602Y

Ok la korang itu jer antara lagu yang Cik Ash jumpa dalam Drama Mimpi Yang Sempurna ni. Ada lagu yang pernah dengar sebelum dan ada yang tidak pernah dengar. So korang kalau teringin nak tengok antara lagu ost drama yang lain boleh singgah baca dekat OST Lagu Drama .

#ostdramamimpiyangsempurna
#dramamimpiyangsempurna
#cikash
#cikashdotcom

6 comments:

  1. Tgok jugak kadang2 cerita ni sebab hero and heroin dia legend heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan betul tu hero n heroin legend tu yg seronok tgk

      Delete
  2. sy tgk sekejap je hari tu... mulanya sy sangkakan drama lama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TV1 ni kadang drama dia lambat keluar tv. Kadang drama tu shotting bertahun2 baru ada dekat tv..

      Delete
  3. mama penah dgr tak? hmm nak try dgr dulu laa

    ReplyDelete