Thursday, September 12, 2019

author photo
Pageview Blog Cik Ash Cecah 1 Juta Alhamdulilah | Terima kasih kepada korang yang sudi singgah baca entri Pakej Percutian Dengan Travel Agensi Terpilihn . Hari ini nak berkongsi suatu cerita yang gembira tentang Blog Cik Ash ni. 


Pageview Blog Cik Ash Cecah 1 Juta Alhamdulilah

Cik Ash mula start berblogging since 2010 lagi, masa tu umur dalam 20an buat blog hanya untuk suka-suka dan menjadikan blog sebagai diari la lebih kurang macam tu. Kebetulan sangat masa tu jiwa tengah remaja la ada join radio online nak sangat masukkan radio dalam blog masa tu. 


Tetapi masa tu tidak seaktif mana update entri join giveaway jer banyak tu bila ada masa free. Biasa la masa tu Cik Ash siang Cik Ash di office balik sampai badan dan letih nak tengok blog pun jadi malas. Tambah guna komputer masa tu lengah pungung duduk atas kerusi lama-lama ni hahaha.. Masa tu rajin sangat edit blog letak bermacam-macam widget dan selalu sangat tukar tema template blog ni. Kadang tu header selalu bertukar hahaha. Rasanya macam-macam tema dah blog ni bertukar dan akhirnya sekarang pakai template ni jer dulu rasa nak tukar lagi nanti tengok bila betul rasa dah puas baru tukar. 

Cik Ash mula aktif berblog sejak bergelar seorang isteri pada tahun 2014 dari situ menulis blog menjadikan satu hobi pulak, kongsi masakan daripada #dapurcikash dan bermacam-macam entri yang berlatarkan genre terpilih. Tambahan pulak blog Cik Ash telah mendapat perhatian kepercayaan dari PR dan client pada tahun 2016 sehingga la sekarang. Terima kasih kepada PR kerana memilih blog Cik Ash ni. Tak lupa juga kepada encik suami yang banyak support Cik Ash untuk meneruskan menulis dekat blog ni. Untuk rakan-rakan blogger yang ada memberi semangat terima kasih ya. Ok la korang semua jumpa lagi nanti kalau ada masa free Cik Ash update blog ya. Jumpa lagi nanti.

This post have 38 komentar

avatar
Nurulatika Yunus delete September 12, 2019 at 1:29 PM

Tahniah kak.. bukan mudah nak cecah 1 juta tu kan...

Reply
avatar
Mrs Pip delete September 12, 2019 at 5:51 PM

Tahniah... Semakin bertambah Semangat nak berblog .. Semoga sukses.

Reply
avatar
Ain Athirah delete September 12, 2019 at 10:59 PM

alhamdulillah. tumpang happy sekali. semoga terus menulis yaa cik ash !

Reply
avatar
Cik Ash delete September 13, 2019 at 6:28 AM

Memang bukan mudah ambik masa 10 tahun hahaha..

Reply
avatar
Cik Ash delete September 13, 2019 at 6:29 AM

InsyaAllah semoga dipermudahakan untuk menulis dekat blog ni

Reply
avatar
Azhafizah MN delete September 13, 2019 at 8:35 PM

Alhamdulillah. tahniah. keep it up kak

Reply
avatar
Abam Kie delete September 14, 2019 at 7:13 AM

congratulations...kena gigih hasilkan entri2 yg menarik lagi tu...

Reply
avatar
Az delete September 14, 2019 at 12:24 PM

Azhan: Tahniah! Teruskan usaha. Semoga terus maju jaya.

Reply
avatar
Husniey Husain delete September 16, 2019 at 10:31 AM

Alhamdulilah tahniah terbaik cik ash :)
Moga tak lama lagi blog husniey pula merasa pv tinggi hehe

Reply
avatar
mamapp delete September 16, 2019 at 6:23 PM

Tahniah cok Ash.. bermula dgn hobi tu yg jadi seronok berblog kan

Reply
avatar
Cik Ash delete September 16, 2019 at 10:38 PM

InsyaAllah nanti blog husniey akan menyusul tu hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post