Wednesday, September 11, 2019

Segmen Bloglist Sii Nurul

Segmen Bloglist Sii Nurul | Assalamualaikum...Selamat pagi. Terima kasih kepada korang yang sudi memberi komen dekat Pakej Percutian Dengan Travel Agensi Yang Terpilih. Awal update entri ni saja-saja sebab lama sangat tak buka blog biasa la bila kesihatan tak mengizinkan blog pun terabai.

Segmen Bloglist Sii Nurul

Hari ini Cik Ash join segmen daripada blog Sii Nurul. Mana ada rezeki tersenarai dalam bloglist kan.. Jom la memeriahkan segmen ni. Tarikh tutup pada 21 September 2019. Nak join klik banner  di atas ya. 

Cuaca dekat Kedah sekarang musim ada jerebu la, bagaimana tempat korang. Mujur kedah ada hujan gak kadang-kadang. Pagi ni pun baru lepas hujan Alhamdulilah tahan sikit pencemaran udara tu kan. Bila cuaca macam ni ada rasa tekak ni terasa perit jer. Minum masak entah berapa kali dah dalam sehari tu tapi tak puas minum. 

So korang join la segmen ni tahu rugi la kalau tak join mana taw kalau ada rezeki menang masuk bloglist ke nanti. Syarat pun senang sangat nak join. Ok la korang jumpa lagi nanti entri yang akan menyusul ya. 

4 comments: