Friday, October 18, 2019

Lagu Ost Drama Demi Rindumu

Lagu Ost Drama Demi Rindumu | Seperti biasa dalam blog mesti akan kongsikan lagu ost daripada drama yang sedang trending sekarang. Siapa layan drama demi rindumu mesti duk gelak jer kan bila tengok lakonan Sean Lee dan Janna Nick ni. Tambahan pulak lagu dalam ni ada yang kena dengan drama ni. Eh lupa nak ucap terima kasih kepada korang yang sudi memberi komen dekat entri Ayam Panggang Guna Air Fryer.



Drama ini best sebab suami Cik Ash layan siap dowload drama ni, selalunya dia susah nak follow drama melayu ni hahaha, sebab dia minat lakonan yang sweet lakonan Sean Lee dan Janna Nick la ni tu layan follow hahaha. Jom la kita tengok apa lagu yang ada dalam drama Demi Rindumu ni.

Lagu Tema 

Tajuk Lagu : Yang Satu 
Penyanyi : Akim & The Majistret 
Komposer : Hang Nadim & Laq
Lirik : Hang Nadim 

Manakala antara lagu lain yang terdapat dalam drama Demi Rindumu ialah :- 

Tajuk Lagu : Khayal 
Penyanyi : Stacy
Komposer : Bunga Cantik, Hang Nadim & Zin
Lirik : Bunga Cantik 

Tajuk Lagu : Stereotype
Penyanyi : Akim & The Majistret 
Komposer : Laq & Hang Nadim 
Lirik : Hang Nadim

Tajuk Lagu : Apa Macam 
Penyanyi : Jonathan Tse Feat Altimet
Lagu : Jonathan Tse & Altimet
Lirik : Jonathan Tse & Altimet

Tajuk Lagu : Abadi Tak Semestinya Indah 
Penyanyi : Margosa

Tajuk Lagu : Parut Lama Luka Baru
Penyanyi : Margosa 

Tajuk Lagu : Bulanku 
Penyanyi : SOG 
Lirik : Nazrin & Nazmin

Tajuk Lagu : Elok Elok 
Penyanyi : Adinda Ceria PopStar
Komposer : AG Coco
Lirik :Faris Zailani

Tajuk Lagu : I Like You 
Penyanyi : Pasqa Ceria Popstar
Komposer : Omar K, Faizal Tahir & Mike Chan
Lirik : Omar K, Faizal Tahir & Mike Chan

Tajuk Lagu : Takkah Ini Cinta
Penyanyi : Ziha Salleh
Komposer : Ajai
Lirik : AD Samad 

Tajuk Lagu : Pudar 
Penyanyi :Indah Ruhaila

Tajuk Lagu : Teristimewa
Penyanyi : Erul Samah
Komposer : AWAD 
Lirik : AWAD 

Tajuk Lagu : Diam Saja
Penyanyi : Bila AF2015

Tajuk Lagu : Landasan
Penyanyi : Oceanlight

Tajuk Lagu : Ini Cinta 
Penyanyi : Oceanlight

Tajuk Lagu : Pulang
Penyanyi : Oceanlight 

Tajuk Lagu : Kisah Cinta Kita 
Penyanyi : Hafiz Suip

Ok la korang itu jer antara lagu yang Cik Ash jumpa dalam Drama Demi Rindumu ni. Ada lagu yang pernah dengar sebelum dan ada yang tidak pernah dengar. So korang kalau teringin nak tengok antara lagu ost drama yang lain boleh singgah baca dekat OST Lagu Drama .

#ostdramamimpiyangsempurna
#dramamimpiyangsempurna
#cikash
#cikashdotcom

No comments:

Post a Comment