Wednesday, October 30, 2019

author photo
Segmen Jom Tukar Link Bloglist | Assalamualaikum... Maaf lama tak update blog, sekarang kesihatan Cik Ash tak berapa baik. Doakan Cik Ash cepat sembuh untuk kembali menulis dekat blog ni. Sambil-sambil buka blog jap join segmen blogger ni nampak macam senang jer.


Syarat-syarat dia pun senang so kalau korang yang ingin sertai sama segmen ni boleh klik banner dekat atas ya. Jumpa lagi Cik Ash nak pergi berehat dulu. 

This post have 2 komentar

avatar
linda sempoi delete October 31, 2019 at 12:33 PM

Semoga cik ash cepat sembuh ya, aamiin...take care tau

Reply
avatar
Cikna delete November 9, 2019 at 7:56 AM

Hai3x, dh sihat ke blm tu....

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post